Бомба в HotArena! Жената на Гъмзата го хвана на калъп с друга на плажа! Последва нещо уникално! ПАПАРАШКИ СНИМКИ

5763
13 Август 2017, 13:23


Супер екшън с Гъмзата и жена му - бившата балерина на Шоуто на Слави Юлияна се е вихрил на плаж Нестинарка в Царево в събота, научи ексклузивно HotArena.

Наш читател е станал свидетел на сеира и ни е изпратил уникални папарашки снимки. Музикантът е бил със семейството си на почивка в хитовия хотел Primea beach residence, който се намира точно до плажа. В същия хотел често може да бъде видяна и Николета Лозанова.

Ето и какво е станало, за което сега цяло Царево говори.

Гъмзата, Юлияна и двете му деца взели чадър и шезлонги на трета редица от морето. Може би с цел да не се набиват на очи. Музикантът дори се дегизирал с шапка в опит да се скрие от любопитните погледи. И може би е щял да успее, ако Юлияна не показала лютия си характер. Според нея - напълно с основание.

Тя хванала мъжа си на калъп да флиртува с две млади момичета в морето. Гъмзата преди това ги фиксирал от плажа и казал, че ще влезе за малко да поплува сам. Юлияна обаче решила да проследи това плуване с очи и видяла скандалната сцена. Мокрият и възбуден Гъмза изсъхнал като агне на чеверме, когато се прибрал на плажа и срещнал погледа на Юлияна. Мацката застанала и в поза „Ф“ готова за скандал. Такъв последвал с всички екстри. И бил чут от доста хора. Той се оправдал, че нищо кой знае какво не е станало. Просто някакви фенки са го заговорили.

По данни на нашия читател, буквално от последните минути, днес в неделя на обяд Гъмзата и жена му отново са на плажа на Нестинарка. Но този път всичко около тях е било спокойно.

Нещо, което се набива на очи е, че Гъмзата пуши като комин и съвсем се е отпуснал. От слаб и строен магнит за жените преди, днес музикантът е с шкембе като средностатистически чичко- шофьор. Но явно мераците му към младите мацки са все същите.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Журналист
Преди 1 година
-1
Пише се ,,шезлонзи". Подгответе се и се явете на изпити в университет
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени