Диана на Тервел опроверга най-голямата лъжа на Лияна! (Кобрата също се изказа! Вижте!)

9500
25 Ноември 2013, 12:30


Най-голямата гавра с жената на Тервел Пулев бе направена от Лияна, която за да се защити, разпространи грозен слух по адрес на Диана, разконспирира схемата HotArena.net.

 

До болка вече ви е познато как с цената на всичко фолк изпълнителката се опитваше да излезе чиста от всяка ситуация – то не бе ролята на жертва, не бе клюкарстване, не бе чудо!

 

Най-гнусното обаче бе, че Лили си измисли и разпространи версията, че Тервел й е споделил, че с жена му изобщо не се разбират и са се разделили много преди шоуто. С разликата, че детето още не знае и боксьорът не иска да разбере от телевизията.

 

Мнозина, които познават спортното семейство отблизо, се усъмниха в твърденията на чалга фурията и излязоха прави!

 

С цел да се оневини, дългокраката певица сама си съчини грозните интриги, които така и не бяха потвърдени и изречени от устата на Тервел.

 

Днес той бе гост при Гала, а по невъзможност на Диана Ненова да дойде в студиото, екипът на „На кафе“ я потърси по телефона. Волейболистката неколкократно натърти, че единствената причина да е още с Пулев не е само детето, но и голямата любов, която изпитват помежду си.

 

Версия за разлъка не се спомена...

 

Диана заяви, че и двамата са говорили преди влизането му в шоуто, че ще се търси основно скандал и провокации, затова нито за миг не се е притеснявала за половинката си.

 

Бе осъществена мобилна връзка и с брата на участника в реалити шоуто Кубрат Пулев.

 

Той също подкрепи своята плът и кръв, като заяви, че многократно е виждал как Тервел си стои на дивана и или Лияна ще потърси близост с него, или пък от шоуто преиначават фактите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
анонимен
преди 4 години
0
боклука си е боклук,абе развален домат не се разваля
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
0
Лияна направи невероятна тактическа грешка да участва в това предаване, но това е по-малката ѝ драма. Просто не требваше да започне да се одумва, а да остави нещата да се развият докрай. Така с мълчанието немаше да признае вина директно, както с оправданията, а да създаде загадка около себе си и съмнения в думите на Тервел. Но тъй като не е хитруша, а наивна и чувствителна жена, с целия цирк привлече вниманието върху себе си в негативен аспект и хората си спомниха за кюрда-наркотрафикант, за гадната история с Благо Георгиев и всичко това, комбинирано с твърде просташкото облекло ѝ изигра голем номер. Лош маркетинг, дето е думата. Не съм на мнение, че е "курветина", не обичам думата за обозначаване на жените се тая за какъв парцал иде реч, но се чудим що зорлем си натресе тоя имидж, дето можеше и без него да мине.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
3333
преди 4 години
-1
Е Лияна ли само е виновна да облича се като евтина курва държи се като тинейджърка която не знае какво иска но и Тервел си има вина не видях тя да му се моли да и пипа под кърпата колкото тя е виновна толкова и той ако беше почтен и верен на жена си и държи на нея нямаше да я опипва и да я целува в банята под душа да не се прави сега на ни лук ял ни мирисал.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истина
преди 4 години
-2
Лияна друга освен курва не може да бъде. Тя цял живот се е движила само с престъпен контингент и едва ли някога ще се бъде по-различна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени