Джена тресе задник и половина, вълчи апетит гони пайнерката

3306
13 Август 2017, 10:01


В голяма заблуда са онези, които си мислят, че Джена е възвърнала формата си отпреди раждането. Да, поотслабнала е, но задникът й пак си е огромен. А и няма изгледи в скоро време „Б” страната й да заприлича на детско барабанче при положение, че се тъпче с храна като не видяла. В последното се убедиха папараците на „Уикенд”, засичайки певицата в столичен мол.

Малко преди 22 часа в събота, 29 юли, Джена и мъжът й Атанас Стоев се озоваха на последния етаж в търговския център, където е зоната с обектите за хранене. Изгладняла от дългото обикаляне по магазините, разградчанката се юрна към павилиона за сръбска скара, но там вече бяха разпродали мръвките. Съпругът й предложи да хапнат суши, но офертата му не й се понрави. „Тц, това трябва да се яде с клечки”, отсече тя и в крайна сметка избра заведение, в което се приготвят сандвичи с продукти по желание на клиента. Там продавачите напълниха на пайнерката и Наско две дълги франзели със сирена, колбаси, зеленчуци и сосове.

Докато Джена чакаше храната си, папараците ни снимаха от упор задника й. Той се оказа повече от внушителен и е странно защо чалга звездата го беше намърдала в бели панталони. Тъмните дрехи създават илюзията, че човек е много по-слаб, но омъжената за орк. „Канарите” изпълнителка явно не е наясно. 

Получили сандвичите си, Джена и мъжът й се настаниха на една от крайните маси в зоната за хранене на мола. Столът на певицата прискърца под тежестта й, но тя не се смути, а се нахвърли върху франзелата - заръфа я като див звяр. За секунди бузите й се издуха така, сякаш под тях имаше топки за тенис.

Вярна на приципа „Когато ям, съм глух и ням”, фолк звездата не продума, докато не приключи с яденето. Огромния си сандвич тя омете за 3 минути и 40 секунди. На мъжа й му трябваше доста повече време, за да погълне своя.  В мола Джена през цялото време изглеждаше дълбоко депресирана. Дали пък това не се дължеше на факта, че същата вечер във Варна концерт имаха най-оборотните изпълнителки на „Пайнер”, на който тя не беше поканена да пее?
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ahmed
преди 11 месеца
0
Huq mi se nadurvi mi dokato 4etoh
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kapa
Преди 1 година
0
Po prostaska statia ne biah 4ela.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
виждащ
Преди 1 година
-1
Тая Разградска кръчмарска певица за нищо не става Застаря и погрозня има по-млади и апетитни изпълнителки от нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
Преди 1 година
-6
Пак поръчкова статия и пак замириса на смядовска луканка!Някой място не може да си намери,че някоя се е осмелила да прави песен с Преслава. Ех черна завист, ех бездарнище злобно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
..........
Преди 1 година
-6
И защо Галена да поръчва статии, защо да им завижда. Незнам защо винаги намесвате Галена, когато в статията не пише и една дума за нея. Ясно е колко ви бърка в здравето като мете пода с любимките Ви, но вместо да коментирате Галена обърнете внимание на любимките си, които хит не са помирисвали от години.
Кирчо без Методий
Преди 1 година
-3
И аз "незнам"
...
Преди 1 година
-3
Ок, чалга изобщо не слушам, но тук няма как да не се изкажа. Моите уважения към авторите на статиите, ама вие се оляхте да сравнявате гъзовете на хората с "барабанчета". Второ, задните части на тази певица са абсолютно нормални за жена и тя си решава дали да ходи с бяло или черно и трето - изяла си е сандвича за "3 минути и 40 секунди". Вие и това ли започнахте да следите? И какво като има по- силен апетит? Има и такива хора. Ами, ако не е яла цял ден или доскоро е била на изтощителни диети, за да не качи килограми? Тогава е абсолютно нормално да се "нахвърли" върху храната. Съгласна съм, че известните трябва да изглеждат добре, но и те са хора като нас и понякога не изглеждат добре, качват или свалят килограми и пр. …
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gulf
Преди 1 година
-2
Защо пък задните й части трябва да приличат на "детско барабанче"?! Това изказване е извратено и ненормално!!! А не допускате ли,че тя може да се харесва така и да не иска да стига до там ,че да си пазарува дрехи от детските магазини като някой недоразвити хермофродити?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени