Домашно насилие води Дебора до чашката! Бившият й приятел я пребивал системно

9531
21 Ноември 2017, 12:52


Фолкпевицата Дебора, кяото в момента се изявява в „Биг Брадър“, е преживяла нещо кошмарно преди няколко месеца, узна HotArena.

 

Именно заради това тя посяга често към чашката. Тя е от жените, които са подложени на системен физически и психически тормоз от страна на половинката си. Многократно й са разбивани носът и устата, синините по гушата и лицето били ежедневие. Утехата намерила в алкохола.

 

Близките й споделят, че тя не е алкохоличка, но в последните месеци често може да бъде видяна да пие. Само когато го прави, забравяла преживеният кошмар, който продължил 4 месеца. В началото мъжът бил галантен и тя се подлъгала и се влюбила в него до безумие, писа „Шоу“.

 

Посегнал на Дебора веднъж, след което тя си събрала нещата и се изнесла. Била помляна от бой, след което й обещал, че това няма да се повтори. Тя му дала втори шанс и екшънът продължил. Той не я пуска да си тръгне, заключва я и я бие непрекъснато. Накрая тя успяла да се измъкне и да сложи край на манията му. След това той продължава да я безпокои по телефона.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
0
Дебора към Дий: Дебора: Ти имаш ли си гадже? Дий: Не Дебора: Значи мога да те целувам И айдеее да и почешим мидата на Дебора
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
-1
Ако е така както прави в палатката с Дий затова ще я бие. Те затова първия път когато се нанасяха по леглата, всеки знаеше че който легне с Дебора ще се мачкат чаршафите ;) Затова я избягваха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени