Дони води щерката при Далай Лама

2337
03 Март 2018, 14:00


Дони и Нети възнамеряват в скоро време да заведат 7-годишната си щерка Лилия при Далай Лама, който живее в изгнание в Индия. Арт семейството е известно с любовта си към Изтока и неговата философия и култура, научи HotArena. 

През 1996 г. Дони беше сред групата артисти, които стигнаха до подножието на Еверест. Оттогава той няколко пъти ходи в Индия, Непал и Тибет и всеки път се завръща още по-изкушен от магията на тамошния дух, манастирите, дворците и прераждането. 

Добрин Векилов, както е истинското име на музиканта, се срещна преди години с Далай Лама. Изпълнителят на „Уморени крила” си купи специална гривна от свещения град Дарамсала в Индия, където живее будисткият водач, когото Китай не пуска в Тибет. 

Мънистата са направени от кости на тибетски як. По време на срещата си с Далай Лама той докоснал гривната на Дони и оттогава нашенецът не я сваля от ръката си, вярвайки, че амулетът го пази от зли сили и болести.

Подобно на будисткия монах певецът също е гологлав и всеки ден медитира с броеницата от Тибет. Сега актьорът и нежната му половинка искат да запознаят лично дъщеря им Лилия с Далай Лама и да й предадат любовта към Изтока, пише "Таблоид".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени