Ексклузивно! С писмо до HotArena Весела Нейнски разкрива получила ли е оргазъм от 52-годишен! (Вижте отговора й едно към едно)

5100
28 Януари 2018, 11:56


За първи път в България (а може би не само тук) популярно лице поиска право на отговор от медии, защото е било засегнато от твърдение, че е получило.... оргазъм!

Певицата Весела Нейнски реагира остро на публикация от преди седмица, в която се разказва за нейно горещо преживяване със свършване с 52 - годишен мъж. Това обаче не било съвсем така.

Ето какво ни изпрати Весела:

„Здравейте, уважаема редакция на "ХОТ АРЕНА". За съжаление отново ми се налага да се свържа с вас, за да отговоря на поредния ви опит да очерняте името ми пред обществото. Моля да публикувате отговора ми без редакторска намеса, за което благодаря предварително. Пиша ви по повод последната ви статия, свързана с мен, озаглавена " Весела Нейнски се похвали: "Получих оргазъм с 52 годишен"?!

Наистина нямаше как да съчините по-грозно и абсурдно заглавие. Въпреки че съм от хората, които винаги са откровени и като цяло нямат проблем да говорят на всякакви теми, мисля, че да ми слагате думи в устата и да съчинявате реплики, които никога и никъде не съм изричала е доста дръзко и непрофесионално. Ясно е, че целта ви е тенденциозно да скандализирате и да очерняте "жертвите" си, но все пак всичко си има граници.

Единственото, което съм коментирала по темата за интимни отношения с по-възрастен от мен мъж, беше по-повод статистика направена от психолози, за повишеният риск от инфаркт при мъже над 55 години, които правят секс. Това се случи в "Преди обед" по БТВ, където периодично коментирам актуални събития като гост. Като психотерапевт бях загрижена за зрителите, които са в тази възраст, а именно, че когато чуят подобна статистика, понякога по-лабилните мъже дори и да нямат проблем, от внушение могат да си го създадат "насила". Затова споменах единствено, че съм имала ВРЪЗКА с човек на тази възраст, което едва ли е сензация, при положение че аз самата съм на 46.

На въпрос на водещия, отговорих, "че човекът е жив и здрав, справя се отлично", и респективно хората няма от какво да се страхуват. Само час след това всички "жълти" сайтове изригнаха със абсурдни заглавия и изрази "секс с пенсионер", "Нейнски се похвали" и какви ли не вариации и реплики, които никога не съм изричала.

Едно уточнение - нямам нужда и не се хваля с подобни неща, мисля че имам достатъчно постижения, с които да съм горда, за да акцентирам на нормалните неща от живота. И второ - не мислите ли, че наричайки "пенсионери" мъже над 50 години, обиждате много стойностни мъже, които са енергични, красиви и привлекателни, дори и на тази възраст.

Няма да цитирам имена на българи, за да не ви дам повод за нови "сензации", но како ще кажете за Брад Пит например, който ще навърши 55 през декември? (Уточнявам, за да няма неразбрали, че с него НЕ се познавам). Бих се радвала и останалите смислени теми, по които говоря, както и професионалните ми изяви да се радват на същия интерес от ваша страна, а не само да се търсят евтини сензации за моя сметка.

Поздрави, Весела Нейнски“.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени