Ексклузивно в HotArena! Луиза Григорова и съпругът й го направиха пред десетки в заведение № 1 във Велинград (Папарашки снимки)

5391
24 Юни 2018, 11:42


Луиза Григорова и съпругът й Мартин Макариев се отдадоха на плътска любов пред очите на десетки гости на партито по случай откриването на най - хитовото заведение във Велинград - бар „К2“, видя HotArena.

 

 

Двойката се мляскаше, опипваше и натискаше, като на косъм не стигнаха до края в консумацията на чувствата си. Луиза беше във Велинград заради премиерата на филма „Привличане“, която се осъществи в конферентната зала в Arte Spa&Park Hotel. Актрисата е едно от главните лица в лентата.

 

 

Мартин Макариев неслучайно я е придружил. Освен в качеството си на неин съпруг, той е режисьор на въпросната кино продукция.

 

 

Същият ден - 23 юни, съвпадна и с откриването на бар „К2“, където вип двойката реши да прекара вечерта.

 

 

Луиза лети на седмото небе от щастие и не го крие. В началото на този месец с Макариев са направили една година, откакто са съпрузи. На 6.06.2017 те спретнаха сватба за чудо и приказ край черноморския Лозенец.

 

 

 Григорова неведнъж изрази пред различни медии, че Мартин е голямата й любов, а докато говори за него си личи дълбокото обожание, което изпитва към него.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Радо
преди 8 месеца
-3
Таз пък плешивата кой е отразява.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сс
преди 8 месеца
0
Във връзката им сякаш тя е по-въодушевената и запалена по другия. Гледа го и го слуша с обожание. Дори на тези снимки - той с ръце в джоба, тя го прегръща с усмивка....Те си знаят, де, но май е по-добре да е обратното.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светлана
преди 8 месеца
-1
Убийствено тъп Пи - Ар , на заведението ! Прочее , идиоти !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени