Ексклузивно в HotArena! Вижте свястното гадже на Митко Динев - Дарина Общата, как палаво се дупи на топ баровец с 2 деца! (Видео)

9386
04 Януари 2018, 12:05


Новото гадже на Митко Динев, Дарина Аврамова – Общата, е изключително свястно и добро момиче, видя HotArena.

 

Бъдещата снаха на известната фамилия Диневи от Свети Влас демонстрира качества на истинска светица във видео, открито от HotArena.

 

На кадрите се вижда как Аврамова си е завряла задника в полуголото тяло на популярен и богат мъж в бизнес средите. Тънката подробност е, че той е женен и има две деца. Което очевидно не е проблем за новата на Динев да му се предлага.

 

След разкритията, че Дарина Аврамова мачка чаршафите на милионерския наследник, бургазлии са коментирали пред местна медия, че тя е много добро момиче.

 

HotArena достигна до същия извод. Тя направо е чудесна! Дарина Общата например е и много добра кулинарка. Тя всеки ден ползвала пудра захар, която приемала през носа си.

 

Прякорът й „Общата“ идвал от самарянското й желание да се раздава. Особено да се раздава на мъже с пари. И най - вече - ако те са гаджета на нейни приятелки. Дарина правила всичко за тях.

 

Митко Динев толкова е влюбен, че на нова година завел нея и детето й в баровски комплекс до Велико Търново. Любопитна подробност е, че младежът решил да плати куверта на момчето на Общата, а не на собствения си син, който носи неговото име.

 

Близки на фамилията Диневи коментират пред HotArena, че за първи път някой от тях взима до себе си жена, която не е известна или не е била с известен и богат мъж. Което говори, че силно са си занижили изискванията.

 

Освен това Митко Динев показва, че любовта е над всичко. Той например не се притеснява, че Дарина гони 100 кила видно от снимката в галерията.  Много е възможно някой ден тя да поеме и неговата лична охрана. Това няма да и е за първи път. Добрата мацка има опит с охранителите му.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени