Ето кои са четиримата финалисти във „Фермата“

1077
15 Декември 2017, 22:16


Четиримата участници, които отиват на последна битка в големия финал на „Фермата“ на 17 декември, неделя, на живо по bTV, вече са ясни. След последния вътрешен дуел днес, на който вдовицата Виолета разгроми футболиста Алек, фермерите, които ще се борят за наградата от 100 000 лева са Яни, Калоян, Виолета и Валерия.

След като останаха сами след повече от три месеца живот, откъснати от света, четиримата финалисти копнееха да споделят радостта си със своите най-близки. Водещият Андрей им даде за първи път телефон, с който да се обадят на когото пожелаят. Яни се обади на своята майка, Калоян на баба си, Валерия сподели радоста си с кака си, а Виолета се обади на баща си.

Тази вечер официално бяха отворени линиите за гласуване. За да получи подкрепата на зрителите, всеки един от финалистите сподели по едно изречение защо точно той е достоен за победител. Първи започна Яни, който заяви, че е  горд българин, който познава историята на България и вярва в герои като Левски и Ботев. Според него с такава ценностна система, като тази на възрожденците ни, държавата ни ще пребъде.

Вторият финалист Калоян благодари за това прекрасно изживяване, което е имал възможността да изживее и допълни: „ Най-важното нещо в живота за мен лично е семейството, както и да не забравяме от къде сме тръгнали, къде се намираме и къде отиваме”.  

Валерия обяви, че е в предаването заради българския спорт. Гимнастичката иска да докаже, че спортът е здраве, сила и дисциплина. Виолета пък сподели, че е горда със себе си, с постиженията си и с това, че си е извоювала сама всичко, изпълнила е мечтата си  и е стигнала до финала.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени