Гилотината на лорд Минчев застигна Бахарови: Хвани единия, облечи другия! Соня Немска като майка на бройлери, първата дама е втората Катрин Деньов + още коментари и снимки

1637
29 Юли 2017, 16:00


Евгени Минчев заби поредните модни плесници в рубриката си за вестник "Телеграф" - "Гилотина".

БАХАРОВИ -ХВАНИ ЕДИНИЯ, ОБЛЕЧИ ДРУГИЯ

Къде са престояли тези слушалки на вратлето на Яворчо, та са така кафеникаво-жълтеникави на цвят? Якето на брадърчето с непокорно поведение , е познато на модните коментатори, като рецидивист на СДВР. Бахаров го е показвал по-често от буйния с нрав, но това е едно простимо условие, предвид очевидния му моден непукизъм. Къдравите коси сигурно за били оставени на произвола на лошото време тези дни, но той би отвърнал навярно, че няма нищо по-хубаво от лошото време. Е , аз знам, кое е по-хубаво от лошото време- един сешоар, например. Брат му има поглед който пита- къде си брат, а черното сако и обща визия подтикват към отговор, иначе може да се сбъдне някоя от телевизионните му роли. И в модата настанаха времена, в които брат, брата…Продължението напишете сами.

НЕМСКА ОБЛЕЧЕНА В ГНЕЗДО

Валежи от велурени ресни притискат Соня Немска в ъгъла на неудобството. Тя дори прикляква от тежестта на ненужната ризница, сълзяща от натоварващи елементи. Колко ли въображение и труд са похарчени за да летят ресните в различни посоки, да следват те движенията на певицата? И си позволявам да предположа, че накрая някой е получил пари за „произведението” си , да кажем 25, 35 или с много условности- 36 лева. Роклята може да има приложение в пилчарската промишленост, за развъждане на бройлери, които лесно могат да си помислят, че това е майка им. Не Соня, роклята имам предвид. Ако разбира се, при този експеримент се измътят свраки, вината ще е отново нейна- на роклята, де.

ХАЗАРТА- ПЪЛЕН ЕСТЕТСКИ ЪПСУРТ

Пълен Ъпсурт е да похваля това, което виждам. Талантлив, предизвикателен и донякъде секси, Ицо Хазарта рядко е доставчик на удовлетворителни модни емоции. Най-вече е такъв на забавни, отегчителни или пък просто безсмислени. Като способно дете, което вместо да рисува акварел, прави рисунки на асфалт и нарича това изложба. Тениската е обречена на вечен провал, представляваща неясни драскотини , които еволюират в рога и лъвска муцуна, но никой не може да се зарече какво точно представляват. Скучен панталон едва се крепи в общата съботно-неделна концепция, която би се срутила в понеделник , сряда и петък, ако бъде показана на неподходящи места.

ПЪРВАТА ДАМА- ВТОРАТА  КАТРИН ДЕНЬОВ

Настроенията, съпътстващи появите на Първата дама, днес не може да не претърпят редакция. Вярвам в развитието на хората, на Жената най-вече. В нейната интуиция и вътрешен магнит към красотата. Деси Радева показва рокля, която придава стабилност и характер на визията и. Цветовете, макар и да зъзнат в своето черно - бяло, мъждукат от лека топлина и чувственост. Радева изглежда уютно в роклята, напипала точките на сексапил и сериозност, овладяни сръчно и с много вкус. Дантела и цветя, прическа без много помпозност и лице като  в ранните години на Катрин Деньов- ето един днешен портрет на Първата дама, който може да бъде поставен в училищата по мода.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени