Гинка ЧЕЗ-а разхожда парцалки и аксесоари за 250 бона

3503
07 Март 2018, 13:27


Една от най-обсъжданите жени в България – Гинка Върбакова се появи в парламента с тоалети, съчетани с аксесоари, които се равняват на 200 средни работни заплати, пише „Галерия“.

Роклята, мантото, часовникът, чантата и бижутата на никому неизвестната доскоро Гинка струват най-малко 200 000 лева, изчисляват модни експерти.

Малката черна рокля е на цена най-малко 10 000 евро, тъй като е изработена от изключително скъпа материя. Мантото в бебешко синьо от висококачествен фин кашмир се търгува в европейските бутици за 20 000 евро.

Чантата „Ерме“ със златни акценти достига цена 30 000 евро.  Часовникът, вероятно с верижка от крокодилска кожа е най-малко 40 000 евро. Макар и дискретно, колието около врата на Гинка едва ли е купено за по-малко от 10 000 евро. Според мнозина на ръката й грее пръстен с диамант на стойност 20 000 евро.

Като се тегли чертата се оказва, че Гинка се разхожда в парламента с тоалети и аксесоари за приблизително около 250 000 лева.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ива
Преди 1 година
0
Роди мe мамо с късмет и ме хвърли на смет. НЯманужда да се учи, без образование става всичко. Хем не се мъчиш, хем се пъчиш. Не губиш време и пари за учение, знаеш си всичко. Светът не се развива отдавна и това не показва добро бъдеще.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пачи
Преди 1 година
-2
само вижте харизания и часовник как виси и ти става ясно, че не е на селяндурката :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Манипулацията е пълна
Преди 1 година
-3
Нарочно взеха да пишат колко скъпо се облича и да и дават да носи някакви маркови чанти, та да вменят на хората, че е богата. Но това е постановка. Тя е селянка, подставено лице и скъпите вещи и стоят като харизани. ЗАЩОТО СА И ТАКИВА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
Преди 1 година
-2
Това е другият вариант, ама за прост народ като нашия няма смисъл от толкова маневри!
Тодор П
Преди 1 година
-1
Оффф аборигените от Хотарена пак ги нямат за нищо тея пари... както палатите на Блатечки за 5 милиона и колите на онова лайно Шопов за 700 хиляди евро.... смях в залата. Имате претенции за светски хроникьори, а дори не можете да различите оригинали от ментаците, по-известни в наши дни като реплики! Важното е да има гръмки заглавия и да става сеира!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени