Иван Гинчев загуби третия си дуел във „Фермата“

815
20 Ноември 2017, 14:27


Футболистът Алек отстрани емигранта, за да бъде близо до любимата си Валерия.


Десетият дуел във „Фермата“ 3 завърши с поражение за един от най-амбицираните участници. Иван Гинчев и победа за бившия футболист Алек Манолов. На Арената в неделя вечер дуелистите бяха подкрепени и от четирима фермери, участвали в предишните два сезона на шоуто – Мама Галя, Мустафа, Финци и Майора.


За Гинчев палци стискаха Виолета, Мама Галя и Гечо, а за Алек - Елена, Финци, Мустафа, Марина, Яни, Калоян, Валерия, Станислав и Майора. „Първият дуел с Мишо беше за фермерите, вторият дуел със Сапунджиев беше за мен, защото бях слаб психически, а този е за моята съпруга, на която съм обещал да не загубя нито една битка“, коментира мотивацията си преди битките Гинчев, а опонентът му призна, че единственият му стимул е любимата му Валерия: „Искам да се върна във фермата, за да бъда отново близо до Валерия. Дори само тя да ме подкрепя, това ми е достатъчно.“


Дуелът започна с две поредни битки, спечелени от емигранта Гинчев, който след втората игра с въпроси по история от Алманаха, водеше с три на нула. От третата до петата битка Алек успя не само да изравни, но и до поведе в резултата и в крайна сметка да спечели дуела, като показа по-добра издръжливост и физическа подготовка.

На няколко пъти в силовите игри Иван Гинчев се оплака от силни болки в кръста, но така и не пожела да бъде прегледан от лекар. Алек победоносно завърши дуела, като съблече блузата си и вдигна на ръце Гинчев, за да го пренесе символично до дома му в Берлин.На въпрос на водещите кога е усетил, че е направил това, за което е дошъл в шоуто, Гинчев коментира: „Между втория и третия дуел. Бях пред тотален срив преди да дойда във „Фермата“. Исках да вляза в шоуто, защото тук няма телефони, няма задръстване, няма лудница. Ставаш, чукаш си пирончета и мозъкът си почива.“


Ако отпадналият от шоуто Иван Гинчев спази даденото преди дуела обещание, новият фермер на седмицата ще бъде именно победилият го Алек.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени