Камен Донев тресе задник и половина, тялото му е като на Карлсон

2093
17 Декември 2017, 12:00


Камен Донев толкова се е окръглил напоследък, че е заприличал на Карлсон, който живее на покрива. Задникът му е станал като „Б” страната на героя на Астрид Линдгрен – гигантски плондир.

Преди дни папараците на „Уикенд” засякоха Донев да тресе сланинките си към Народния театър. 46-годишният труженик на Мелпомена отиваше на репетиции за спектакъла „Почивен ден”, който е най-новият му режисьорски проект.

Заради многобройните си служебни ангажименти, Камен вече няма никакво време да спортува. Затова и фигурата му е съвсем занемарена. Укорим е видът не само на задника му, но и коремът му. 

„Напълня не само защото спря да ходи на фитнес, но и защото доста се ояде в последно време. Най-драстично напълня, откакто пусна хитовия си моноспектакъл „За сватбите! Песни, танци и истории за балканските земи”. Билетите за представленията му свършват бързо-бързо, почти светкавично, и Донев реализира огромни печалби. За да откликне на големия зрителски интерес той наема най-големите зали, включително и „Арена Армеец”, която побира минимум 12 000 души”, коментират в арт средите. Според най-завистливите редови аркашки колегата им вече е милионер.  

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени