Лили пее тайно на Братя Галеви в Дубай срещу 100 000 долара! Ангел Христов празнува юбилей

3324
22 Февруари 2018, 13:00


Лили Иванова е била навестена от емисар на избягалите от родното правосъдието Братя Галеви, който й предложил да пее на техен юбилей през януари 2019 г в Дубай, научи HotArena.

 

 

Пратеникът уверил певицата, че ако приеме, ще й бъдат платени 100 хиляди долара, а гастролът ще бъде запазен в строга тайна от обществеността.

 

 

Юбиляр в първия месец от 2019-а ще е Ангел Христов. Той ще чукне 50 на 14 януари, а с него ще черпи и ортакът му Пламен Галев. По-големият от „братята” мафиоти закръгли половин век в края на 2017-а, но тогава не вдигнал шумно парти за ЧРД. Бившият командос решил да отложи купона за след около година, за да празнува съвместно със съдружника си, писа „Уикенд“.

 

 

Галеви избягаха от България през 2012-а, като първоначално се установиха в ЮАР. Впоследствие двамата се преместиха в Дубай, защото от далечна Южна Африка им беше почти невъзможно да контролират бизнеса си в родината. Двамата имат присъда у нас за организиране на престъпна група и не могат да живеят в страни от ЕС, понеже рискуват да бъдат заловени от Европол и тикнати зад решетките. 

 

 

Преди да духнат от България Галеви разпределиха в арабски и други банки голяма част от авоарите си. Според запознати сега те разполагат с около 25 милиона евро, които им позволяват да си живеят повече от царски.

 

 

За 50-годишния си юбилей „братята” решили да не жалят средства и да организират купон, който те и близките им дълго ще помнят. Тържеството им щяло да е в един от най-баровските хотели на Дубай.

 

 

Примата не е дала съгласието си за участие в юбилея на Галеви, но и не е отхвърлила офертата. Тя обещала да обмисли добре предложението и да отговори окончателно най-късно до края на април. Пред емисаря на мафиотите Лили споменала, че ако склони, ще постави няколко безусловни изисквания. 

 

 

Казала е, че евентуално ще поиска хора на Галеви да й организират концерт в европейски град в самото начало на 2019-а – в Париж или Брюксел. Хонорарът й за рецитала в Дубай ще трябва да й бъде преведен като спонсорство за въпросния спектакъл в държава от ЕС, а изявата и пред имигранти ще послужи и като алиби за отсъствието на певицата от България в дните около 19 януари. Нейната идея е да лети за емирството не директно от София, а от държавата, в която ще бъде концертът й”, разкриват подробности информаторите на изданието.  


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
преди 11 месеца
0
Буаххахахха Пак падам от смяхх с вас, хотаренци! Всичко ще бъде пазено в строга тайна от обществеността, но това изключва Хотарена - видни разследващи журналисти, специализирани във въображаемите сюжети! Как успявате да огреете навсякъде - не знам! Пресъздавате лични срещи, строго конфиденциални разговори и тем подобни - трябва да споделите практиките си с ЦРУ - със сигурност ще има какво да научат от вас! Оправихте ми пореден ден, благодаря от сърце!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени