Лора Крумова легна под ножа

2397
10 Ноември 2017, 12:26


Неотдавна Лора Крумова се изправила пред сериозен здравословен проблем, свързан с очите й. Състоянието на нейното зрение било толкова влошено, че се наложило журналистката да превъзмогне страха си от болнични заведения и да легне под ножа, научи HotArena.

Очните проблеми я преследвали още от детска възраст, когато носела очила с рекордно висок диоптър. Болестта била наследствена, но докторите имали надежда, че с годините ще отшуми. Забременявайки обаче, овладеният дотогава проблем се задълбочил и лекарите я стресирали, че е възможно да загуби зрението си, особено ако реши да ражда по естествен път.

Единственият изход за в бъдеще била лазерната операция, която се определя като безболезнена. Лора била наясно с цялата процедура, но страхът й бил толкова голям, че едва не си навлякла още по-тежка диагноза, пише "Ретро".

От паниката тв звездата напрегнала до скъсване нервите си и се разминала на косъм с лицева парализа. Специалистите я отървали от последствията, но възстановителният период също я съкрушил. Крумова получила категорична забрана да носи грим, а предвид нейната професия това било невъзможно. След много разговори с докторите все пак склонила да се появи в ефир без макиаж, а смелостта й коствала хиляди подигравки.

Журналистката изпитвала панически ужас от болници и поликлиники и с мъка ги посещавала дори когато ставало дума за здравето на детето й. Обикновено го поверявала на някоя от двете баби, които й помагали в отглеждането. Заради страха към медицинските инструменти толкова години не се навила да се подложи и на естетическа операция, за разлика от колежките си в телевизията, които са с абонамент за пластичните хирурзи у нас.

В периода, когато Крумова бе достигнала тегло от 100 килограма, сериозно се замисляла дали да не си направи липосукция, но не посмяла да реши мъките си отведнъж, а продължава да се бори с килограмите, придържайки се към житния режим на Петър Дънов.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени