Майката на Мегз с официално изявление след клеветите на Джулиана Гани

12818
06 Октомври 2017, 09:36


Един от най-грандиозните скандали, с които ще бъде запомнен тазгодишният сезон на VIP Brother, e този между Мегз и Шеф Петров, който се разрази след грозна клевета от страна на Джулиана Гани.


Тя разказа на именития готвач, че майка й е станала свидетелка на сцена, в която Мегз пред очите й е посегнала на собствената си майка. Всеизвестно е, че Каканашева е безкрайно признателна на своята майка за възпитанието, грижите и подкрепата, която има от нейна страна, и изказването на силиконката е в пълен разрез с действителността. Ето защо, последва официално изявление от страна на майката на дизайнерката, което гласи: 

"...Днес станах свидетел на нещо, което ме изуми,(а вярвайте ми трудно може нещо да ме изкара извън аурата ми).
А именно, как в душата на една на пръв поглед, млада девойка видях съсухрена от злоба и ненавист старица!
Защо умишлено искаш да нараниш някой, аз не го разбирам,а вие?
Няма да я порицавам,бих и дала съвет...
- Джулиана Гани,надявам се да съм изписала правилно името ви, лъжите които изрекохте, предадени уж от "вашата майка" не биха ви били полезни с нищо, не задържайте тази жлъч в себе си, защото тя внася отрова в кръвта, а това ще доведе към болезнени спазми и гърчове, преждевременно остаряване, дано не е късно вече!
Мисля, че това внимание към девойката е достатъчно!
А пък и който, каквото си направи, никой друг не може...
В живота си съм се сблъсквала с много и различни характери,това не ме плаши,напротив мотивирало ме е, и не съм се отказала да вярвам,че все пак в дъното на всяко едно човешко същество има частица добро!
Другата личност не мисля да я коментирам,не желая!
Дори самата мисъл ме обижда!"

Категорична, че изказването на Джулиана е безпочвена лъжа, майката на Мегз разобличи колко бедна душа е сексбомбата. Именно за най-бедна я обяви и самата Каканашева в една от игрите, в която Big Brother бе възложил на дизайнерката да класира съквартирантите в няколко категории: "богат", "искрен", "успял" и "умен".

За поредна седмица тя бе сред номинираните, но Big Brother й позволи да спаси двама съквартиранти и тя защити от изгонване Даниел Златков, който мъжки се застъпи за нея, в поредния грозен скандал с Шеф Петров, както и самата себе си. 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бучка лед в сърцето
Преди 1 година
0
Като прочетете какво е написала майката на Мегз в публичното пространство , за да я защити ще си помислите , че е наистина грижовна майка , но съвсем не е така . Миглена не е единствено дете . Има по - малък брат , който е зависим от наркотични вещества и дори не му обръща внимание . Може би сте виждали някой от публикациите на младата дизайнерка с нейният брат, тя не се срамуваше да го покаже преди да стане такъв. По това може да определите що за хора са.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hotel Transylvania
Преди 1 година
0
Мои познати също са ми разказвали за нейният брат. На времето имаха заведение , в което момчето буквално изтрещя. Започна да се удря в стените,да крещи и да си скубе косите пред погледите на всички там.
Преди 1 година
-2
кво да прави жената, бой я чака
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
A, така ли,
Преди 1 година
-7
Вие сте психиатър, така ли и диагнози и прогнози пишете? Бравос!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тити
Преди 1 година
-6
Майката с аурата и съветите бла бла и тя явно е хамава като грозната си дъщеря приличаща на бобър каква е тази уста какви са тези зъби състарена преждевременно незнам кой глупак и купува парцалите но не и е мястото в ефир говори и се държи като психично болна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Деси
Преди 1 година
-3
Мегз има психични проблеми,дошли от прекалено глезене,в детска възраст и на това трябва да се обърне сериозно внимание,че по-лошо ще става.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Поли
Преди 1 година
-8
Голяма интригантка и злобна е Гани!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
Преди 1 година
-3
Дадоха ефир на двете майки да се разясни случая. Първо майката на Джулиана призна че дъщеря й е прекалила и удар не е имало. В последствие се разясни, че Мегз изобщо не била във въпросната кола, с която се прибирали, накрая уж била я чула да се кара по телефона за служебен въпрос и предположила, че и със собствената си майка така се държала. Ама големи фантазьорки се оказаха тези Гани. Вчера пак ги дават, че се карат по въпроса, ами кой нормален човек не би скочил да защити името на майка си. Иначе Гани се сърди че я определили като най-бедна, какво е постигнала тази особа, сама ли си е купила апартаментите, с които парадира. Напомпаното тяло със силикон определено не е качество. Малоумна история.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм,no
Преди 1 година
-3
Какъв интелект очаквате от човек,който по собствено желание се е обезобразил така?!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
жо
Преди 1 година
-7
Тази Гани се оказа много глупава пръчка. От семейство Пръчкови . На всичкото отгоре и лъжлива интригантка. Мислех си,че е със сини очи, а тотова били лещи. Това, ако не е изрусено е абсолютна грозница. И в устата си била две инжекции, та отекла и вече мисли, че представлява нещо. Язък, но тя така или иначе, си беше проподнала. Няма да промени много мнението на хората. Не знам на колко е години, но не се е сблъсквала в живота с нищо. Само до полата на мама.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
567
Преди 1 година
-7
Подкрепям Мегз.Джулиана каза това като вид сравнение и натърти,че майка й го била разказала,за да й каже колко възпитано дете има,за разлика от Миглена.Едва ли е имало бой,а на кого не се е случвало да се кара или да вика на майка си или детето си.Хората са различни-има спокойни,има по-експанзивни и т.н.Хубаво е,че Джулиана е подсигурена от семейството си с 6 апартамента,но това не я прави успяла-няма нищо общо с труда,вложен от Миглена в работата й.Много лошо впечатление ми направи при влизането съпруга на Джулиана.Кънчев му направи тактична забележка да не млящи една дъвка,защото е в ефир,а онзи от притеснение или от глупост не реагира.Изложи "възпитаната" си съпруга!.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени