МЕГЗ се оказа вярваща католичка

1618
16 Август 2017, 11:11


Вчера топ дизайнерката Мегз качи ново видео, в което ни показа една неразкривана досега своя тайна. Мегз се оказа католичка, при това много вярваща.

 

Каканашева сподели с многото си последователи, че се е прибрала до малкото си родно градче - Раковски, за да празнува празника света Богородица със семейството си.

 

 

Именно от там тя разказа, че още от много малка е била задължавана от семейството си да ходи на църква и да учи за Исус и живота му. Мегз сподели още, че по-късно тя самата е преподавала вероучение на деца в църквата. Това малко възмути някой от феновете в лайфа й в инстаграм, които побързаха да коментират, че религия и ценности не бива да се налагат, а всеки трябва да бъде оставен да избере в какво да вярва.

 

Мегз пък отвърна, че като малки, децата не знаят кое е добро или лошо за тях и че ако родителите не ги научат да вярват, те могат никога да не изградят тази връзка с Бог в себе си. От там последваха пиперливи коментари, че първата ни дизайнерка има промит мозък. А един потребител дори я нарече фанатичка.

 

 

Все пак е редно да отбележим, че като най-коментираната дама в страната Мегз обикновено обира огромна доза критика, но този път тя трогна по-голямата част от феновете си и хейтът към нея беше сравнително малък.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ККК
Преди 1 година
-2
Говорят на ужасен диалект от който нищо не се разбира! Накарайте я Биг Брадър да поговори малко. Изповядват католицизма,но отдавна няма католици в Раковски.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сърпраайз!
Преди 1 година
0
Стига бе! Католичка от Раковски?! Не може да бъде.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лили
Преди 1 година
0
Ама вие наистина ли не разбрахте, че тази не е интересна за никой, колкото и да се напъва
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени