Мегз тръгна на психолог за 500 лв. на час (Подробности)

5188
03 Август 2017, 11:33


Последните няколко седмици не бяха никак леки за топ дизайнерката Мегз. Каканашева  счупи автомобила си, преживя тежък уплах след катастрофа с камион и ден по-късно припадна в банка. Всичко това, събрано с многото работа, постоянния стрес и огромната вълна от коментари, на които Мегз е подложена всеки ден, едва не пообъркали амбицьозното миньонче.

 

 

Припомняме, че Каканашева дори пусна клип, в който, плачейки, обеснява, че стресът, здравето и хейтът са цената на успеха й.

 

 

Близките на Мегз много се притеснили за нея и настоявали тя да си вземе поне кратка почивка преди да се самоунищожи. Тя обаче твърдо отказвала. С много увещавания първата ни дизайнерка осъзнала, че има нужда от специалист, който да й помогне в този стресов момент.

 

 

Каканашева решила, че няма да пести когато става въпрос за здравето й и побързала да запише час не при кого да е, а при психоложката, която консултира политическия елит в страната. Дамата е известна с това, че лекува от стреса самия Борисов. Както и че е изкарала от тежка депресия Цветелина Бориславова след атентата срещу нея през 1997.

 

 

Сами може да се досетите, че час при подобен психолог е невероятно скъп и че е почти невъзможно да се доберете до него без препоръка. Запознати твърдят, че Мегз плаща по 500 лв. на час, за да се справи с огромното напрежение и хейта срещу нея. Други пък шушукат, че лично бащата на мъжа до нея се е обадил да ходатайства за час, защото иначе било невъзможно да се уредиш с посещение.HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени