Милен Цветков самотен на 51-я си рожден ден (Водещият още страда за бившата си)

1452
06 Август 2017, 16:00


Телевизионният водещ Милен Цветков е посрещнал пореден самотен рожден ден, разбра HotArena.


Журналистът навърши 51 години миналият уикенд и въпреки напредналата си възраст не може да се похвали, че е открил голямата любов. За това навярно Милен напълно е изгубил вяра в нея и е избрал да не пропилява времето си в напразни флиртове и свалки с жени. 


След серия несериозни връзки в живота на телевизионера се появи майката на сина му Боян, която го оплете в мрежите си за цели 4 години. С нея Цветков се кротна и дори поиска да направи семейство след вече едно провалено такова. Водещият пренебрегна страха си от обвързване и след като приятелката му забременя със сина им дори заговори за брак – тема, която никога не е била по вкуса му и от която отдавна се пази. 


С появата на сина му обаче, Цветков съвсем започва да изпуска нервите си и с половинката му Ивета редовно са в обтегнати отношения. Разликата в целите и възрастта също оказва сериозно влияние. Докато младата майка иска да води активен начин на живот, на Милен му е все по-важно да се пльосне на дивана пред телевизора и да разпуска сякаш цял ден се е трепал в мина за въглища. 


След като двамата с водещия се разделят две години след раждането на сина им, положението става още по-тягостно за Милен. Вместо да се вземе в ръце и да се опита да върне обратно младежкия дух, който го превръщаше в магнит за амбициозни стажантки, той съвсем се затворил в себе си. Журналистът се вълнувал само от работата си и веднага след края на снимки се прибирал у дома, за да чете книги и да гледа документални филми. Нищо от обкръжаващия свят не го интересувало с изключение на сина му, който му гостувал поне веднъж седмично. Близките му пък открили, че за две години след раздялата той побелял сериозно, напълнял и сякаш се съсухрил


Цветков не е имал сериозна приятелка след Ивета и вероятно още не е успял да я прежали. Неведнъж дори намеквал, че иска да си я върне и разпитвал дали и тя няма още чувства към него. Тя обаче нямала никакво намерение да се заробва отново във връзка с по-стар мъж, особено след като вече най-тежките години в грижите за малкия Боян били минали. Днес момчето е на 5 и майка му се справя сама с отглеждането му, като през ваканциите и уикендите го изпраща при баща му, за да създаде здрава връзка помежду им, предават от УикендКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени