Мис Силикон Виктория Петрова избухна: Мис Тигрова е за психиатър, Криско - дребосък, който иска да го забележат

4269
15 Юли 2017, 13:00


Виктория Петрова се окичи с титлата Мис Силикон. Тя е от София, на 21 години. Студентка е, учи мода и иска да стане дизайнер. Притежава впечатляващ силиконов бюст и перверзно излъчване. За позитивите и негативите от конкурса, плеймейтките, завистта, секса и живота на една силиконова бомба - четете в следващите редове.

Колко кубика силикон имаш в гърдите си? Искаш ли да сложиш още?
По 420 във всяка. Нямам намерение да си слагам още, поне засега. Може би след няколко години.

Преди месец публикува еротична снимка във Фейсбук и написа: "Ето ме без дрехи, лицемери, явих се на конкурс за кучки, не за монахиня". Какво те провокира?
Коментари в мрежата от рода на: "Тия какви са грозни. Как не ги е срам да се явяват на такива конкурси". Това ме ядоса. Никой не е казал, че сме неземни красавици и се явяваме на Мис Свят. "Мис Силикон" е комерсиален конкурс, чиято идея е да забавлява хората през лятото. Затова си пуснах голите снимки, за което не съжалявам. Освен това всички участнички застават зад благородната кауза на конкурса "Аз съм красива". Тя има за цел да помогне на нуждаещи се жени или момичета, които нямат средства да си направят корекции след инцидент, заболяване или травма.

Получаваш ли оферти за платен секс и до какви суми са достигали?
Тази тема вече е толкова изтъркана! Получавала съм неприлични предложения, но никога конкретни цифри и суми. Преди дни ми стана смешно, че някакво момиче разказа как са й предложили 100 000 лева за секс. Това звучи не само несериозно, но и доста глупаво. За толкова пари въпросният господин ще си поръча цял харем. Не знам защо на госпожицата й е хрумнало, че богатите мъже са глупаци. Никой няма да ти даде и 10 000. Много се спекулира с тази тема и много заблудени момичета говорят глупости, за да стават интересни.

Какво е мнението ти за Николета Лозанова? А за Мис Тигрова?
Николета е пример за това как от нищото можеш да станеш една от най-одумваните жени в България. От грозното патенце да се превърнеш в красив лебед. Всички говорят за нея - лошо или добро, но говорят. Вероятно тя това търси и й харесва. За Тигрова нямам думи. Тук вече пошлостта и вулгарните изцепки са стигнали дъното. Странно ми е какво иска да покаже това момиче и с какво иска да бъде забелязано? Но определено поведението й е доста брутално, дори мисля, че има нужда от специалист психиатър.

Рапърът Криско не се изказа ласкаво за конкурса. По думите му той бил "страшна комедия" и "имаше участнички, които стават, но повечето в лицето приличаха на камили". Как ще коментираш?
Всеки има право на мнение. Вече отговорих на подобни нападки с голите си снимки. Бившата приятелка на Криско също изгря от подобен конкурс и не мисля, че е еталон за красота, нито пък за поведение. Криско е дребен мъж, но се заблуждава, че подобни изцепки ще го направят по-висок и някой ще го забележи. А и кой е Криско?

Какво и кой те възбужда най-много? Продължаваш ли да слушаш Моцарт?
Всичко може да ме възбуди, дори един поглед, но на правилното място и с правилния човек. Да не решите, че ходя постоянно възбудена. А Моцарт ме възбужда в един друг смисъл. Възбужда сърцето, сетивата ми. Обичам класическа музика и когато имам възможност и време, посещавам концерти.

Защо незадоволената жена е най-опасна?

И медицината твърди подобно нещо. Една жена, която няма редовен полов живот, погрознява, става нервна, агресивна. Пълно е с такива жени около нас. Когато видите една дама да избухва, да прави от мухата слон, да се заяжда - знайте, че това й е проблемът.

Какво искаш да ти се случи в живота?
Скоро казах, че искам да продължа образованието си, да се занимавам с нещо, което харесвам, а не да стоя затворена в банков офис и цял ден да си поглеждам часовника дали вече не е 17 часа, за да си тръгна. Имам много мечти за бъдещето си, но не бързам за никъде, аз съм само на 21 все пак.

Каква сума за един месец е достатъчна "Мис Силикон" да живее добре?
Знам 2 и 200, но предпочитам 200. Около 4-5 хиляди са ми достатъчни, за да се грижа за себе си.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nqkoi si
Преди 1 година
0
А тези "4-5хиляди" за поддръжка от къде идват? Сигурно ги вади с "честен труд"..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
a ti ma
Преди 1 година
0
Ti si DEBELA GNUSNA KURVA DETO I LAINATA SI NQMA Da ti dam da qdesh
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени