Митко Пайнера извади мускули като на атлет! Млади мацки се заглеждат в плочките на 63-годишния бос

1970
03 Август 2017, 14:00


Трудно е да се повярва, че босът на „Пайнер” инж. Митко Димитров е в предпенсионна възраст. Особено след снимките, които му направили папараците на в. „Уикенд“, узна HotArena.

 

На 63 години продуцентът мултимилионер пъчи мускули, каквито имат само най-тренираните атлети. По тялото му няма нито грам мазнина, ако изключим олиото, с което се маже за загар.

 

Всяко лято Митко Пайнера дирижира чалга империята си от хасиендата си в курортното селце Лозенец. Така хем успява да върти мултимилионния си бизнес, хем намира време и за плаж. Палатът му е на самия бряг на морето и е един от най-скъпите по Черноморието. Край внушителната вила се простира личен парк от няколко декара, а цялото имение е заградено с дувар, та да не могат любопитни очи да надничат в живота на инженера. В съседство е комплексът на Евелин Банев-Брендо – „Оазис”.

 

Митко Димитров има навика сутрин да се гмурка по половин час в сините морски води. Именно в такъв момент го нащракаха и папараците на „Уикенд”. Докато босът пореше вълните, млади мацки не сваляха поглед от него – личеше им, че се наслаждават на мускулестото му тяло.

 

Какъв стегнат корем, какъв широк гръб, какви бицепси… Този да не е някой местен гларус?”, възхищаваше се секси госпожица пред своя приятелка. Двете очевидно не бяха осъзнали, че пред очите им се намира не друг, а най-маститият музикален продуцент в съвременна България.

 

Според запознати, инж. Димитров поддържа аполоновото си тяло без анаболи и стероиди - само с упорити упражнения в домашния си фитнес и с плуване. В морето той тренира мускулатурата си от 7.00 до 7.30 ч., след което в продължение на около 60 минути събира тен, излегнат под слънчевите лъчи. В 8.30 денят му става делови - босът започва да звъни на Галена, Преслава и Анелия и им дава указания къде каква песен да изпеят.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени