Митко Пайнера: Камелия и Андреа едва ли ще се върнат! Не знае защо се сърди Галена, тъй като все е взимала най-голямата награда

7522
13 Март 2017, 10:21


След два дни един от най-могъщите музикални продуценти в България – инж. Митко Димитров навършва 64 години, узна HotArena.

 

 

Равносметката му е, че за толкова много години на върха на музикалната индустрия не се е променил като човек и е съумял да запази себе си, а всичко, което е постигнал, е било с много усилия и труд. Изпълнителите му не се страхуват от него, а изпитват респект.

 

 

Митко Пайнера е заобиколен от армия от хубави жени, но за него красотата е част от бизнеса и я възприема точно като бизнес.

 

 

В последното си интервю за в. „България Днес“ на въпроса дали Галена още му се сърди, след като не се появи на Годишните награди, Митко обясни, че многократно й е казал, че заслужено получава най-голямата награда „Музикален идол на годината“ и да я приеме като такава.

 

 

А дали Камелия и Андреа ще се завърнат някога в „Пайнер“, както направи ДесиСлава? Според Димитров отговорът е: „Едва ли. Твърде скоро се разделихме, за да прогнозираме това“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени