Наперен актьор на сцената на „Гласът на България“

1923
25 Февруари 2018, 21:00


Един от самоуверените и убедени в таланта и качествата си кандидати в петия сезон на „Гласът на България“ е актьорът Александър Христозов, видя HotArena.


Още от визитката му стана ясно, че освен че се изявява в театъра, той е снимал и редом до световни звезди от ранга на Келан Лъц и Джейсън Стейтъм.


Александър, който е голям фен на моторите, с които, по думите му, впечатлява жените, излезе на сцената на Гласът с парчето на Сам Кук „A change is gonna come.“ Изпълнението му впечатли Иван Лечев и Камелия, които бързо се обърнаха и го пожелаха. „Имаш глас и усмивка, които ме заковаха на стола“, заяви фолк певицата, като с очевидния си флирт с актьора явно се надяваше, че ще успее да го отмъкне от конкурента си.


Напереният артист пък, на шега или не, сподели, че е мислил, че всички ще се обърнат, а не само двама от треньорите. В момента, в който вече беше време да избере между Камелия и Лечев, той обяви, че се отказва и се обърна, за да си тръгне от сцената. Шокираните треньори бързо се върнаха в реалността, тъй като това се оказа шега.


Крайното решение Александър взе бързо - отиде в отбора на Лечев, след което беше посрещнат в бекстейджа с голяма прегръдка от приятелката си. Тя явно не ревнува от дамите, които гаджето й се опитва да впечатли, както сам твърди.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени