Ново 20! Ирен Кривошиева се развежда за 6-и път! Вижте какво разби брака й този път

3951
24 Юли 2017, 15:00


Ирен Кривошиева призна, че от няколко месеца насам тя и съпругът й Николай изживяват криза в брака и ако противоречията им се задълбочат, тя е готова да подаде шестата молба за развод в живота си, узна HotArena.

 

Ирен не крие, че съвместният им живот й никак не е безоблачен и на третата година тя няма да изпитва притеснение да го разтури.

 

На съпруга й не му било приятно, че тя е актриса, но се надява, че с времето ще преодолеят трудностите, писа „Таблоид“.

 

Трудно и тежко върви бракът ни, но с много любов. Имаме си от всичко по малко – бури и тихи слънчеви залези. Ако бяхме на самотен остров, щеше да е прекрасно. Обаче животът идва със своите изкушения и те ни изпращат в различни краища – ситуации, минал живот, който тежи върху нас. Много трудни моменти сме имали, а и всеки допир до околните е изпитание, защото ние в нашите среди сме покварени.

 

Моят характер е особен и Николай много ми помага. Мъча се да се променя, но съм голям инат и доста своенравна. Ние не се караме, но той си има такъв маниер на мълчание, което на мен ми е най-големият ужас и ад в живота, защото едно време така правеше татко“, обяснява Кривошиева.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Pachawra Krivoshieva
Преди 1 година
-1
Njama li koj da ja udawi waw wanata taja gnusna,izperkala pachawra!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени