Обичате да гледате филми? Ето това е киното, на което трябва да отидете!

1041
08 Ноември 2017, 14:27


Гледането на кино ще се превърне в хоби от ново поколение с новата интернет услуга без аналог по света

 

Ако сте киномани, тази статия е специално за вас. Не сте? Пак сте на правилното място

– дори да не обичате филми, със сигурност обичате добрата компания. А тук ще откриете точно това –

 

кино, компания и още нещо…

 

Случвало ли ви се е да отидете с познат на най-яката прожекция в историята на филмовата индустрия и да останете крайно разочаровани? И то не защото филмът е бил лош, а защото компанията е била неподходяща! Тогава осъзнавате, че всъщност

 

не е толкова важно какво ще гледаш, а с кого!

 

Е, в такъв случай ТОВА е киното, на което трябва да отидете – кино с избрана от вас компания. Новата услуга Zdravei.net ви помага да откриете идеалния човек за дадената прожекция... и не само...

 

След регистрация в сайта, ще ви бъде изготвен психопрофил на базата на 40 въпроса, подбрани от специалисти. Системата избира този тип човек, който най-много ви подхожда като характер, интереси, влечения, идеи, ценности… А след зададените от вас критерии за партньор по кино, ще можете да се свържете с точния човек, който идеално ви пасва като компания.

 

С него гледането на филм ще е повече от удоволствие, защото ще харесвате едни и същи жанрове, едни и същи прожекции, вероятно ще имате съвпадение и в любимите заглавия… А какво по-хубаво от това, след като сте се насладили на хубав филм, да обсъдите на кафе най-вълнуващите моменти!

 

Zdravei.net ви гарантира именно идеалната компания за кино.

 

А дали ще е мъж, жена, на каква възраст – решавате вие. Това прави услугата уникална не само за България, но и на световно ниво. Zdravei.net няма аналог, а резултатите са повече от впечатляващи.

 

Освен че в мрежата може да създадете ценни контакти, може да си имате компания за всяка ситуация – човек, който толкова ви подхожда, че все едно се познавате от години. В същото време онлайн информация, която сте дали за вас, остава напълно поверителна, а профилът ви е „отключен“ само за тези, с които си пасвате.

 

Или иначе казано – ако обичате да гледате само екшъни, системата няма да ви свърже с фенове на романтични драми. А сходните ви интереси няма да са само в киното, но и извън него. Така, когато филмът приключи, ще можете да продължите вашата среща, а разговорът ще върви гладко и с удоволствие. Няма майтап...

 

„Това е хоби от ново поколение“,

 

коментират потребители на Zdravei.net. И допълват: „Услугата ти дава шанс не само да се запознаеш с интересни хора и да завържеш приятелства, но и да практикуваш хобито си по един по-различен начин. Със Zdravei преоткрих ходенето на кино – превърна се в нещо много повече от поредната филмова вечер. И най-хубавото е, че винаги има с кого с кого да я споделиш“.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени