Опит за плътска гавра отказва Михаела Филева от алкохола! (Подробности за кофти случая)

4331
03 Април 2018, 14:00


Красивата и талантлива певица Михаела Филева спокойно може да бъде давана за пример на подрастващите. Вечно усмихнатата звезда страни от всякакви пороци и неприлично поведение, които по някакъв начин ще нарушат комфорта й, научи HotArena.

 

Интересна е случката, след която Михаела тотално намразва алкохола и се е зарекла, че никога няма да се напива. За нея една от най-неприятните гледки е именно пияна жена. На 15-годишна възраст Филева отишла на тийнейджърски купон. Момичетата и момчетата в тази възраст са много податливи на всякакви неща. Алкохолът на никого не прощава, още повече, когато правиш първите си преки срещи с него. И така, една от съученичките на Михаела се натаралянкала до козирката. Свила се в един ъгъл в жилището, в което вилнели до сутринта, писа „Шоу“.

 

Няколко момчета само това чакали. Наобиколили девойката и започнали да я побутват, пипат и да й говорят мръсотии. Тази сцена привлякла вниманието на певицата, която изпаднала в ужас. Вбесило я това, че пияни момчета искат да се възползват от почти изпадналата в безсъзнание тийнейджърка, която вероятно на сутринта няма да си спомня нищо от нощта, а случилото се ще я травмира за цял живот.

 

Тогава Михаела се зарекла никога да не пие алкохол, за да не се озове и тя някога на мястото на своята съученичка.

 

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
преди 9 месеца
-9
Споко, Мише! На теб не ти би налетял който и да е, дори да си последната жена на света.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Определено не е мой тип
преди 9 месеца
-8
Има нещо противно в тази жена..много ми е мъжка с тези едри кокали. Уж отслабна и пак седи някак груба..А в лице е отврат - големи зъби, голяма уста, изцъклени очи... носът изобщо няма да го коментирам!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени