Рускиня печели „Гласът на България“?

1128
29 Април 2018, 22:01


Още на кастингите на тъмно Поли Генова обяви, че рускинята Анастасия Белявская има всички шансове да стане тазгодишният победител в „Гласът на България“, видя HotArena.


Блондинката взриви сцената със собствена интерпретация на парче на Queen, за което треньорката й призна, че я е разплакала няколко пъти.


Вокалният двубой за Анастасия обаче не мина така гладко, както дебютът й на БГсцената. Тя се изправи пред нелеката конкуренция на сънародничката си Анна Халембакова, с която получиха най-тежката от Поли задача - да изпеят парчето на Sia „Elastic Heart“.


Именно силното им представяне на кастингите даде увереността на Генова, че двете й момичета ще взривят и този път сцената. Изпълнението им обаче не мина според очакванията на треньорите и на Поли й се наложи да даде на една от тях по-скоро втори шанс.


Треньорката обяви, че Анастасия е тази, която ще пее на супер битките, тъй като изпълнението й на кастингите е било убийствено и е все още незабравимо както за нея, така и за зрителите.


За съжаление, кражбите на другите треньори бяха приключили, заради което Анна се сбогува завинаги със сцената на „Гласът на България“ 5. Тя си тръгна, разплаквайки Поли, която й се извини, че не може да направи нищо, за да я задържи.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени