Шеф Борис Петров: Сватбата провали Даниел Петканов! Ваня Щерева е с разстроена психика (Виж какво каза за другите екс съквартиранти)

2878
29 Декември 2017, 11:31


Шеф Борис Петров призна, че е влязъл във „ВИП Брадър“ със стратегия, която се състои в това да извади най-лошото или доброто от хората, узна HotArena.

 

В интервю за „България Днес“ съвсем директно заяви, че за него шоуто е било като работа – получил е едни пари, поради което се очаква и той да свърши нещо и смята, че е заслужил заплащането. Ще вложи хонорара изцяло в ресторанта си. Би участвал отново в реалити формат, стига да му се плати.

 

Джулиана Гани идва почти всяка седмица в ресторанта, а през ден се чуваме по телефона. Тото е интелигентно и възпитано момче, този скандал, който имахме, беше просто моментен изблик. Мегз е прекрасна и интересна. Уважавам я, защото е трудолюбива“, споделя Петров за бившите си съквартиранти и отношенията му към тях в момента.

 

Не контактува с Ваня Щерева, защото не поддържа контакт с хора, които имат „разстроена психика“ и които носят „злоба в сърцето си“. За победителя Тото, Шефа отсече, че първото място на рапъра е заслужено. Другият достоен за приза е бил Петканов, но той е изпуснал шанса си, след като реши да се ожени.

 

Не съм против. Алекс Богданска никога не ме е харесвала, защото тя виждаше, че аз влияя на Дани. Затова реших да призная, че не харесвам този брак, той щеше да ми прости, въпреки че жена му не ме харесва. Цяла България щеше да го намрази, защото е чехльо и ще го изгони преди Алекс. Така и стана. Беше важно Алекс да не излезе преди Дани от предаването, защото тогава бракът им щеше да приключи. В тези 2-3 дни, в които тя е без него, родителите й щяха да я настроят и повлияят на мнението й. Всъщност Петканов много държеше на този брак и го подкрепям напълно, въпреки че го изгубих като приятел“, добави Петров.

 

Сигурен е, че сватбата не е била режисирана срещу по-голям хонорар. Младите наистина са се преоткрили.


Колкото до кулинарните скандали, в които го забъркват, Шефа сподели, че с шефовете Виктор Ангелов, Андре Такев и Манчев е в отлични отношения.  


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
джон
Преди 1 година
0
Беше супер сезон с хубави и стойностни хора до един , въпреки чепатите характери на някои , за разлика от последния сезон с фънки и динковци , което беше най-голямото дъно в историята на ББ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЕМИЛ БОЕВ
Преди 1 година
-1
А В КФИ ОДНОСИ СИ С УТКАТА?!? ТОЙ СЕ КАНЕШЕ ДА ТЕ БИЕ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени