Щерката на Юксел Кадриев избяга от него

858
01 Септември 2017, 14:00Дъщерята на Юксел Кадриев го заряза и избяга при майка си в Сърбия. Наследницата на тв водещия цяло лято е при оперната певица Бонка и не иска да чуе за връщане, научи HotArena.


Тв водещият, който обожава наследницата си, страда много заради решението на дъщеря си. Габриела пък решила да се освободи от бащината опека, след като й наложили строг контрол и вечерен час, заради изцепки.


Тийнейджърката си пусна снимки как пуши марихуана в социалните мрежи, освен това започна да се събира със съмнителни компании.


Всяка вечер обикаляше по барове и клубове, пушейки наргилета и цигари със забранени субстанции. Заради претоварения си график Кадриев пък изпусна контрола над ситуацията и положението станало критично. Именно тогава майка й Бонка решила да се намеси и привикала дъщеря си в Сърбия за лятната ваканция.


Днес тя поощрява Габриела да остане при нея, а младото момиче е повече от склонно да го направи. Кадриев пък трудно приема решението й.

Много му е тежко. Той много я обича и беше готов да се изправи пред всяка трудност. Дълги години водеше война за попечителство над нея, връзката им е много силна, но липсата на майката си оказа влияние”, шушукат из коридорите на Би Ти Ви, пише „Ретро”.


След като засече проблема, Кадриев предприе крути мерки, за да овладее ситуацията. Той се опита да отърве дъщеря си от вредните пороци със спорт и железен контрол.


Габи залитна към марихуаната и се събра с компания, в която пушенето на трева е ежедневие. Самата тя коментира под снимките с тревата, че това е нещо обичайно, а върху найлоновото пакетче със забраненото вещество е изписано на английски „Ще ми бъдеш ли гадже”.


Кадриев се опита да хване юздите на дъщеря си, решавайки да е твърд. След като през 2015 избяга от вкъщи и се върна едва след многобройните молби на баща си, тя трябваше да понесе и последиците от действията си.


Момичето съжали за бунтарската си постъпка, но новинарят си наложи да й определи сериозни наказания. Първо й спря джобните, след това започна да спортува с нея, а накрая й постави и вечерен час.Заради всичко това, тя реши да се покрие при майка си, далеч от строгите родителски закони на баща си.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени