Щерката на Владо Пенев му одра кожата! Попарил Яна с думите: „От теб актриса не става”

2285
14 Април 2018, 15:00


Дъщерята на актьора Владимир Пенев – Яна, буквално му е одрала кожата и прилича досущ на известния си татко, видя HotArena.

 

27-годишното момиче има същите големи тъмни очи като на баща си и същия овал на лицето. Макар че е дама, е взела и походката и телосложението на татко си, отбелязват колеги на Владо. „Клоня към хипохондризъм, което със сигурност съм наследила от татко“, смее се пък Яна, цитира „Таблоид“.

                        


Единственото, което обаче не е наследила от него, е актьорската професия. При това самият Владимир Пенев забранил на дъщеря си да следва неговите стъпки и да следва в НАТФИЗ. „Не станах актриса, може би защото баща ми ме спря от това. Никога не съм проявявала чак такъв интерес към актьорската професия”, добавя още младата дама и казва, че татко й строго отсякъл: „От теб актриса не става”. 

 


Яна е плод на любовта на популярния актьор с кукловодката Мария. Двамата се залюбили на снимачната площадка. Владо и Мария обаче се развеждат на десетата година от брака си, когато детето им е на 7. Постепенно обаче родителите се отчуждават един от друг и макар да продължават да се обичат, решават, че е по-добре да се разделят.

 

И Мария, и Владо не приемат тезата, че в тази крехка за детето възраст е по-добре да не разделят, за да не го тормозят психически. „Между нас с майката на Яна имаш известно напрежение и не искахме то да влияе на дъщеря ни. По-честно и спрямо нея беше да се разведем”, казва актьорът. И двамата родители обаче остават в перфектни отношения и се грижат солидарно за момичето.  

 


Яна Пенева се отдава на икономиката и финансите. Завършва висшето си образование в Барселона. В момента е управител на столично заведение.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени