Скандал в Би Ти Ви! Николета изгонила футболния коментатор Данчо Стълбата

4402
30 Юли 2017, 09:23


Още едно от лицата на спортната редакция в Би Ти Ви е аут от телевизията, научи HotArena.

Футболни тя коментатор Йордан Георгиев, известен още като Данчо Стълбата е бил натирен от по-рано този месец.
Под сурдинка се говори, че в основата на изгонването стои неговата колежка Николета Маданска. Тя се води уж репортер в спорта, но коли и беси в телевизията. Причината – Маданска живее на семейни начала с директора на новините и спорта Венелин Петков. И както такава си позволявала да кадрува в телевизията.

Коментаторът, който е син на прочутия радио-водещ на предаването „Музикална стълбица“ Йордан Георгиев и носи неговия прякор Стълбицата бил привикан от Петков и Маданска преди малко повече от седмица. Обяснили му, че повече нямат нужда от него и ще търсят по „мултифункционални“ телевизионери. Което пък втрещило Георгиев, който е едновременно репортер, водещ и коментатор. Притиснат до стената Стълбата си събрал багажа и вече не е в Би Ти Ви. От там разкриват, че Георгиев си е навлякъл гнева на Маданска като казал,ч е тя е нещо като ЮЛичен състав“. Уволнява и назначава когото си иска.

„Не че е лъжа, но Николета не прощава подобни своеволия". Така новият сезон в Шампионската лига ще започне без Данчо. В телевизията вече всичко живо треперело да не си навлече гнева на Николета Маданска. Говори се, че по нейно нареждане скоро изгърмяла една от гримьорките. Причината била, че занесла любимата жълта рокля на водещата на химическо чистене, без да я предупреди.

„Никой не може да бъде сигурен, че няма да изхвърчи ей така, за нищо. Венелин Петков изпълнява всичките й нареждания, колкото и безумни да бъдат“, мърморят недоволни от персонала на телевизията.

Преди време заради нея от телевизията изхвърчаха коментаторите Алекси Сокачев и Васил Делов, припомня „Уикенд“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ!!
Преди 1 година
0
тая учи в лицея навремето и там ходи с едно момче бая време..което е КЛАСИ НАД ТИЯ ГРОЗНИЦИ С КОИТО СЕГА СЕ ЗАНИМАВА!!! ТЪПА КАТО ГЪЗ..НОРМАЛНО ДЕ..С ТАТИ БУТОНКА И МАМА КУРВА...КАКВО ДЕТЕНЦЕ ДА ИМ СЕ ПАДНЕ??
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
-2
Тъз баси как се разпорежда...... Я всички да напуснат да видим какво ще правят тия двамцата от къде ще докарат водещи и репортери
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени