Стоян Алексиев чака бебе?! Засякоха го с любовницата в Майчин дом (Подробности)

5458
25 Април 2018, 15:00


Звездата на българския театър Стоян Алексиев е бил засечен в „Майчин дом“ заедно с младата актриса Ивана Бобойчева, узна HotArena.

 

За посещението на двамата актьори в АГ болницата съобщиха потребители от известния форум „Бг мама“. Жена, представяща се под никнейма Agora, пише, че е видяла Алексиев и половинката му в „Майчин дом“ в петък, 20 април, преди обед. Останалите участници в дискусията веднага питат за коя половинка става дума, а Agora пояснява, че говори за младата, т.е. за Ивана Бобойчева.

 

Да нямаме новина“, попита друга потребителка, тъй като вестта автоматично навежда на мисълта, че 67-годишният театрал може би очаква дете

 

Галерия“ потърси Алексиев за коментар. След като узнал по какъв повод го търсят, тонът му се изострил и веднага заплашил със съд. Нито е отрекъл, нито е потвърдил дали с Ивана са били в болницата, а вместо това продължил със заплахите: „Хайде, пишете го и много искам да осъдя вече някого. Мамката ще ви разгона на всички. Прошка вече няма!“, повторил няколко пъти  той.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Yjassss
преди 10 месеца
-1
Izvratenqkk
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 10 месеца
-8
Този човек трябва да се вземе в ръце и да поосъди някои драскачи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени