Сузанита махна „летището“ и измисли ново приложение на Фотошопа! Ето как процедира с професионалните фотосесии

10656
18 Септември 2017, 17:51


Макар да е звезда само от месец, претендираща, че не взима насериозно хейта, Сузанита не преглътна подигравателните коментари за своето чело и то се превърна в неин основен комплекс, узна HotArena.

 

 

Преследването на американската мечта за малката госпожица със сигурност е по-приоритетно от това да завърши средното си образование. Първите стъпки от постигането й вече са направени, а блондинката не спира да „надгражда“ всеки ден. Вече ходи и на професионални фотосесии и досущ като останалите родни знаменитости изявява претенции в обработката на кадрите.

 

Досега се нагледахме на изгладени бръчки, на издължени фигури, на заличен целулит, изтъняло и скулесто лице, ама не бяхме чули някой да си смалява челото с Фотошоп! И това доживяхме!

 

Сузанита е поредната, която взе феновете си за канарчета. Но точно тях не успя да заблуди... Те забелязаха, че на професионалните си фотоси Сузи е с нормално теме, а помен от „летището“ няма.

 

Това сочи, че взима предвид подигравките на форумците и дори трудно ги преживява. Дори баща й я инструктира да не се комплексира от челото си, тъй като то било показател, че тя е добър човек... Но това изглежда не помогна.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
fca
Преди 1 година
0
koi go boli fara za tva mindil4e
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Namaste
Преди 1 година
-1
Малката курва вече е спала с 9 мъже,а и правила и тройка.Да не говорим,че майка и призна,че и е давала наркотици.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени