Татяна: Простих системните изневери на бившия си мъж (Подробности)

6897
22 Февруари 2018, 17:00


Татяна най-сетне е намерила сили и е простила на бившия си мъж. Двамата се разделиха със скандал преди малко повече от година, след като имаха 20-годишен стабилен брак, узна HotArena.

 

 

Дълго време отне на певицата да преодолее болката и разочарованието си, за да може днес с бившия й мъж да поддържат някакви приятелски отношения. Налагало се, тъй като двамата имат син, който е вече на 17 години, писа „Уикенд“.

 

 

Имам син от него, ние сме израснали заедно – аз бях дете и той беше дете, когато се видяхме за първи път. Имахме 20 години брак и мога да кажа, че почти половин живот сме живели заедно, израснали, възпитавали и обичали заедно. Имаме прекрасно дете, така че може би ми е било най-трудно да му простя това, което ми е причинил. Към днешна дата мога да кажа, че ние сме в едни прекрасни отношения и сигурно така е трябвало да се случи. Ние трябва да се уважаваме, да си помагаме, защото имаме дете”, обясни Татяна преди дни. 

 

 

Преди около година, когато стана ясно, че с брака й е свършено, пайнерката мина през Ада, както самата тя е описвала ситуацията. Тогава съпругът й признал, че поддържа връзка с друга жена. Това бил неочакван удар за Татяна, макар да не бил първият. 8 години по-рано певицата научила за първа изневяра на съпруга си. Тогава му простила, за да запазят семейството си.

 

 

Последната вечер бяхме в интимност в нашата спалня. След което вече бях сигурна, че има друг човек и конкретно му зададох точните въпроси. Естествено, той вече нямаше накъде... След като го „хванах” втори път осъзнах, че трябва да сложа край, защото той беше най-голямата ми любов до този момент. От същата тази нощ, която беше кошмарна за мен и за детето, му казах, че е по-добре на този етап да бъде при майка си и при баща си. Там, където е работата му, живеят и родителите му”, разказвала е Татяна. 

 

 

Непосредствено след новината за разпада на брака си певицата сподели, че преди да научи за второто предателство двамата имали сериозни пререкания. Татяна поискала от съпруга си, който е заможен фермер, да има поне един почивен ден в седмицата, запазен само за семейството. Той й отвърнал, че трябвало да зареже музикалната си кариера.

 

 

Спортът беше моят лек още при първата изневяра, защото той тогава дори не се извини, а след година го бях хванала, че пак й е звънял. Всеки сам може да прецени за какъв мъж става въпрос и въпреки това продължих да го обичам... За да имаш семейство, трябва да имаме общо време. Не всичко е работа. Но явно не е бил толкова зает, защото, когато се случи първата изневяра, свекърва ми беше учудена и ми каза: „Аз се чудя кога е намирал той време, предвид че е толкова зает и работещ”. Тогава майка му ми разказа, че той й е отговорил, че когато човек иска, намира време за всичко. Явно той не е искал да намира време за семейството си“, отсече фолк певицата.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди 5 месеца
0
Скрий се бе,ДЪРТО чучело.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ася
преди 5 месеца
0
Това за фитнеса дали е вярно?Прилича ми на очернящ компромат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
преди 5 месеца
-1
Поредната измислица на драскачите тука, ама поне пада смях :)
Тодор П
преди 5 месеца
-2
А от фитнеса простиха ли ти дето им осра съблекалнята? бухахахахха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Това
преди 5 месеца
-2
Дрислата ли беше
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Христо
преди 5 месеца
-1
Тая съм я шлякал след участие в Бургас преди 5 години, за какви изневери говори, а нейните? Още тогава заяви че с мъжа и били в отворен брак!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Питащ
преди 5 месеца
-2
Срещу заплащане? Ако си платил май ще се окаже вярно, че голяма част от певиците след участия са скъпоплатени проститутки.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени