Топ разкритие на HotArena: БИАД фалира, затваря окончателно?!

4203
06 Април 2018, 15:31


Известният столичен чалга клуб БИАД е пред фалит и се очаква скоро да затвори врати, научи HotArena.

Единствената въпросителна е кога точно ще се случи това. Едната вероятност е да е още в рамките на този месец. Другата юни точно след абитуриентските балове. Официално от клуба ще обявят, че затварят за ремонт. Но ремонт няма да има. Ако дискотеката отвори пак то със сигурност ще е с нов собственик.

От няколко източника HotArena научи, че БИАД се продава и усилено се търси нов собственик. Сегашният е Димитър Иванов.

Въпреки, че е на ключово място точно в центъра на София и е със стара слава, клубът през последните години винаги е дишал прахта на конкуренцията. В бранша се коментира, че една от причините за очаквания фалит е недалновидното управление на дискотеката. Повечето вечери тя е пълна, но нивото на клиентелата масово е ниския финансов таргет.

Тези които избират БИАД за нощните си купони за хора, които са готови да платят по 20-30 лв сметки. На този фон пък управата прави партитата с по трима изпълнители на вечер. Което е безумно от всякаква гледна точка. И като стил на певците и певиците, и като бизнес стратегия.

Затова върви слух, че тези партитата са параван за пране. На какво пране, можете да се досетите. Явно обаче пералнята е пред свършване и за това се търси ново бъдеще на култовия клуб, коментират в светските среди.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гинка ЧЕЗ-а
преди 9 месеца
-2
Щом Наско Лзаров е замесен (по едно време им беше пиар), всичко фалира. Няма нещо, до което да се е докоснал тоя никаквевц и да не е фалирало
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЗЛОБНА
преди 9 месеца
-3
За първи път, получих позиви да коментирам тук ... но просто съм безкрайно щастлива ... емблематичният БИАД ... да фалира. Алелуя ... дай Боже и други подобни свърталища на разврат, дрога, изкуствена красота и любов - да го последват. Ама, може и да е поръчкова "статия" ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени