ВЕЧЕ НЕ СЕ КРИЯТ! Стоян Алексиев заведе младата си метреса на театър

2564
31 Януари 2018, 10:49


Ветеранът на Народния театър Стоян Алексиев заведе младата си любовница Иван Бобойчева на театрална постановка, видя HotArena.

Влюбената двойка вече не се крие от околните. Актьорът, който до преди година се изявяваше в „Откраденат живот“, е лудо влюбен в 44 години по-младата си половинка.

Преди да влязат в залата двамата се разходиха из фоайето на театъра, а след това попитаха на касата къде е тоалетната, която след минути посетиха заедно. На излизане половинката на Алексиев вървеше пред него, а той като истински джентълмен отвори вратата на момиче, което търпеливо изчакваше тя да излезе. След това двамата се запътиха към залата, тъй като закъсняваха за спектакъла. Влюбената двойка влезе и се настани на осми ред, а разговорите между тях продължиха до началото на представлението.

Само преди месец Стоян Алексиев публикува снимка със семейството си, на която всички изглеждат щастливи. Това наведе на мисълта, че жена му му е простила изневярата и двамата отново са щастливо семейство. Оказа се, че всичко е било поза за пред близките и внуците му. Запознати коментират, че има вероятност актьорът да живее с жена си в отворена връзка.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 11 месеца
0
ИваН или ИванА? Четете ги тези статии , след като ги напишетe в уърд.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени