Венета Райкова гордо се изфука: Съпруга съм на хазартен бос! (Откакто е в БиТиВи не спира да се самоизтъква, ВИЖТЕ последните й БИСЕРИ)

10415
07 Септември 2017, 17:00


Самочувствието на Венета Райкова достигна своя пик, след като стана известно, че тя ще оглави телевизионния таблоид по Би Ти Ви „Папараци“. Устата й също широко се отвори и не спира да ръси прехвалени слова по свой адрес, узна HotArena.

 

Още с отговора на първия въпрос от интервюто й за „Уикенд“ изхвърлянията започват – Андрей й е отправил предложение, на което не се отказва и за миг не се поколебала да приеме новия си ТВ пост и добавя самоуверено: „Като погледнем, направихме трансфера на годината – събрахме се най-добрата водеща и най-качественият екип“.

 

Споделя, че с бившата водеща на „Папараци“ Николета Лозанова отношения към днешна дата нямат никакви. Венета споделя, че се поддържа младостта си с много сън, положителни емоции и стабилно хапване, за да смогва на обема на работа.

 

Дали успява да овладее нещата, когато възникват напрегнати ситуации в ефир, Райкова е категорична: „Кралиците никога не грешат. Както знаете, мен ме наричат Кралицата на интервютата и бестселърите“.

 

Венета е авторка на 4 книги, които според думите й са се превърнали в тотални бестселъри. Пише и пета, която носи името „Скандал“ и която ще бъде завършена до края на годината.

 

Дали е имало напрежение между нея и съпруга й Тихомир през годините, Райкова отсече: „През последната година нямаме време да се видим, камо ли да се скараме, тъй като Тихомир работи изключително много. Той е централен управител на казината в Софийска област на една от големите хазартни фирми в България“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-8
В първите години, след като дойде от Попово проституираше, за да се задържи първоначално в столицата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Някой
Преди 1 година
-7
Венетке ти си една обикновена проститутка ,която се в омъжила и сега търсиш мозък
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
567
Преди 1 година
-11
Ех Венето, хората са казали мълчанието е злато... "Кралицата на интервютата и бестселърите" до скоро ревеше по медиите че не са уважили найните способности като водещ и журналист...за книгите които си написала са като онези жълтинки дето ги пишат всеки ден по вестници като шок и др. Твоите бестселъри се котират като еднодневки за някоя кифла на плажа под чадъра и после на боклука.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Haha
Преди 1 година
-12
Очаквано си започнаха лошите новини за Венета.Така е като те изгонят като мръсно куче :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени