Виктор Калев става ортак с Любо Нейков

1713
07 Май 2018, 11:59


Виктор Калев може да стане част от екипа на „Дрийм тийм” от есента, научи HotArena. Актьорът е решил да се включи в компанията на Любо Нейков и Евтим Милошев, след проблемите, които преживя с моноспектакъла си.След като се раздели с екипа на Слави Трифонов, Виктор Калев реши да създаде собствено шоу. Пътуващият му моноспектакъл обаче се сблъска с някои трудности.

Много е трудно за сам човек да си урежда всичко”, споделя Калев, който от време на време участва и в продукции на Маги Халваджиян.

След като за кратко стана част от „Полицаите от края на града”, сега получил оферта да играе и в киното.
Винаги съм искал да играя в киното, но досега постоянно се разминавах с разни проекти. Участвах в „Полицаите от края на града”, но не съм от постоянните актьори”, споделя актьорът.

Едва през октомври ще стане ясно дали Калев ще стане част от новия филм или актьорът ще реши тогава и дали да се присъедини към „Комиците” или ще остане под шапката на компанията с моноспектакъла си „Грамофонът”.

От години Любо Нейков и Калев са приятели. Срещат се на площадката „Коледата е възможна” през 2001 година и остават неразделни приятели. Освен това живеят близо един до друг и редовно си гостуват.

Именно Нейков е причината Виктор Калев да стане част от екипа на Дългия, а след това години го убеждава, да стане част от екипа на „Дрийм тийм”. Калев обаче доста се колебае, тъй като не обича да взима необмислени решения.

Актьорът е сред най-талантливите родни комици. Той получава признание за таланта си дори от списание „Форбс”, което го определя като един от най-добрите актьори в Европа.

Иначе, в личен план звездата си остава самотник и до днес. Дълги години негова голяма любов е композиторката Дари, но двамата се разделят.

След това актьорът има връзка с пиарката Яна, но пак не стигат до брак. „Вече съм решил, като си избера момиче, да се женя за него, а не да чакам. Няма време за това”, смее се Калев, който е и сред най-имотните актьори в гилдията.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени