Владо Николов викна Яни на дуел във „Фермата“

996
05 Октомври 2017, 22:00


Владо Николов избра втория дуелист, който в неделя ще се изправи срещу него в битка за оцеляване във „Фермата“, видя HotArena.


Честта, а и рискът да се състезава с волейболния шампион, се падна на селския ерген Яни. „Цял Козлец ще дава курбан, ако бия“, не се стърпя фермерът, за когото Владо е кумир.


Николов обясни, че изборът му е логичен пред останалите мъже, които с облекчение научиха, че няма да се изправят срещу него. Спортистът е най-добре подготвеният физически фермер, а и познанията му по история не отстъпват на тези на Яни, който е бил дори учител по предмета.


Владо обаче посочи най-важната причина изборът му да падне върху Яни.


„Искам да победя и ще го бия, но искам и да има шоу. Когато се събудих решението беше изплувало заради една случка, която стана в обора и ме подразни. Яни обясняваше на Калоян как трябва да се скатаят и вместо да свършат една работа за един ден, да го направят за два, за да не се морят. За това избирам Яни“, обясни волейболистът.


Ергенът първо прие предизвикателството, а после се разплака от обида, че се скатавал. Все пак обаче намери сили да се опълчи на гиганта Николов и да заяви, че ще му е трудно да го победи.


„Ще разбера игрите и смятам да ги наредя така, както аз си знам. Доста ще се измъчи“, нахъса се селският ерген по адрес на Владо.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени