Владо Николов завеща маратонките си на Яни

795
09 Октомври 2017, 22:00


След като напусна “Фермата” и преотстъпи победата си на  Яни, Владо Николов направи и друг подарък на победения от него дуелист. Тази вечер Яни се похвали, че шампионът му е подарил чисто новите си маратонки, защото видял, че тези на конкурента му са износени и се пързалят по време на битките.

„Е, един номер са ми по-големи, но аз така или иначе няма да ги нося. Ще ги пазя за късмет!“, трогна се фермерът, за когото Владо се оказа идол още преди двамата да се срещнат в хитовото риалити на бТВ. В неделя вечер след като победи Яни, Николов пожела да напусне формата, а на негово място да остане победеният.

„За мен 100 000 лева награда не са кой знае какво, а той ще промени живота си и ще повярва в доброто“, обясни решението си волейболистът преди да  подари якето си на “Левски” на Яни.

„Владо направи жест, който никой друг нямаше да направи, но не е честно спрямо него“, заяви и снощи разчустваният Яни, за когото въпреки решението на шампиона мястото във “Фермата” беше под въпрос. Тази вечер обаче продуцентът и водещ Андрей обяви решението на екипа - Яни получава втори шанс заради волята на Николов, но и заради начина, по който му се опълчи на арената.

“Ти показа впечатляващи умения и не са много хората, които ще могат да вземат 7 точки на Владо. “Фермата” гради характери, искаме да ти дадем шанс да покажеш, че можеш”, каза Андрей.

Яни има стопанство в хасковското село Козлец, а мечтата му е с наградата от 100 000 лева от “Фермата” да купи 1000 кошера с пчели и да оборудва фермата си.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени