Звяра задълбочава отношенията със своята студентка, води я на скъпарските почивки! Откъде обаче са му парите?

2079
23 Юли 2017, 17:00


Преподавателят в Стопанска академия „Д.А. Цанов“гр. Свищов Николай Антонов, продължава любовния романс със своята студентка Мелани Симеонова, научи от свои източник HotArena.

Нашият информатор ни изпрати снимка на влюбените гълъбчета от поредната им скъпарска почивка. „Много ми е интересно откъде намират средства, за да пътуват постоянно. Едва ли преподавателската заплата на Николов е толкова висока, че да може да си позволи да обикаля света всеки месец“, чуди се източникът ни.

Както HotArena първи писа, Николай Антонов е известен сред жените в Свищов като „Звяра“. Преди около два месеца той оплита в мрежите си своята студентка Мелани, с която са и до днес.

Похотливият даскал преди време бе замесен в скандал, в който участие имаха две безизвестни фолк певици – Джоана и Анастасия. Клюката гласеше, че двете чалгаджийки се хванали за косите, след спял с първата и проявявал явни мераци към другата.

Преподавателят дори се снима в клипа на Джоана, след което щял да се набута и в клип на Анастасия, но тя бързо срязала мераците му. В момента Николай оставил фолкаджийките в миналото и бил щастлив и лудо влюбен в студентката си Мелани. Но дали това е според правилата на Стопанска академия „Д.А. Цанов“гр. Свищов?Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Toq ima otkloneniq misli se za golqma rabota
преди 11 месеца
0
Pulen smeshnik
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Педала николай козаря обича да го поема анално
преди 11 месеца
0
Пуснете видеоматериала от 2014 година когато го поемаше анално по тоалетните на слънчев бряг когато не си знаеш мястото и се забъркаш с неправилните хора така става
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kristian
преди 11 месеца
0
Znaem q nie plevenskata Melani visi po kafetata s mutrqgite i ne i puka
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дарителят е "горд"
преди 11 месеца
-2
Срамота е да се петни името на такава сериозна институция с подобни низки страсти и подобия на "учени" и то не за първи път! Стамота!!! Ясно е, че не случайно и вероятно някой е решил, че няма лоша реклама, но имайте уважение към стойностните преподаватели там и към немалкото читави хора, които е "родила" Академията за повече от 80-годишната си история!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени