100 кила спаси дома си от кредитори

1490
25 Ноември 2018, 10:08


В дома на скандалния рапър Явор Янакиев в квартал „Манастирски ливади” кипи ремонт, видяха фотографите на "Уикенд". Онзи ден хип-хоп изпълнителят, нашумял с прякора 100 кила, се суетеше около контейнерите за смет до кооперацията, в която живее.

Изпълнителят на „Кради, кради” бе пренесъл с помощта на свой приятел няколко кашона с нова техника и част от опаковките им великодушно оставиха до кофите за смет на кварталните клошари. Най-много ги измъчи старият матрак на 100 кила. Рапърът се чудеше къде да остави продънения дюшек, за да не заема много място. Двамата с приятеля му го зарязаха срещу боклукчийските кофи с надеждата, че ще го прибере някой нуждаещ се от топла постеля бездомник. Самият той неведнъж е разказвал за бедните си детски години, когато е доизносвал старите дрехи и обувки на братовчедите си и често е заспивал гладен. Трудностите го направили състрадателен и милозлив. 

Неотдавна плъзна слух, че рапърът от ромски произход с мъка изплащал ипотечния кредит по апартамента си. 35-годишният варненец изтеглил солиден банков заем преди 6 години, когато бил пика на кариерата му. 100 Кила обаче закъсал за участия, тъй като често закъснявал за ангажиментите си и собствениците на заведения спрели да го канят. Така Явор зациклил с вноските. Отчаян, че може да загуби имота си, рапърът се взел в ръце и съживил кариерата си. Само за ноември 100 кила има 15 участия в страната, от които щял да спечели около 30 000 лв.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гост
преди 6 месеца
0
"Двамата с приятеля му го зарязаха срещу боклукчийските кофи с надеждата, че ще го прибере някой нуждаещ се от топла постеля бездомник." По- правилно би било да се каже- някой нуждаещ се от топла постеля сънародник-съ-мълцинственик, или просто - мангал;
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени