Андреа и Кобрата пак са заедно, фолк дивата ще го подкрепя на мача с Джошуа

https://hotarena.net/pod-pricel/andrea-i-kobrata-pak-sa-zaedno-folk-divata-shte-go-podkrepia-na-macha-s-djoshua HotArena.net
Андреа и Кобрата пак са заедно, фолк дивата ще го подкрепя на мача с Джошуа

След като преди дни стана ясно, че Кубрат Пулев ще се изправи срещу Антъни Джошуа в битка за световната титла по бокс в тежка категория, ето, че последва добра новина и за личния му живот. След няколкомесечна раздяла, Кобрата и Андреа отново са двойка, пътвърдиха пред ПИК ТВ двама, независими един от друг източника.

Преди близо десетина дни Андреа и Кубрат са били видени на вечеря в романтичен ресторант. А в края на миналата седмица фолк дивата се е отбила през офиса на една от столичните туристически агенции, за да резервира няколко самолетни билета за Лондон. Там на 20 юни, на \"Тотнъм Хоспър Стейдиъм\", Кобрата ще се изправи срещу Джошуа. Явно звездната блондинка е побързала да подсигури транспорта до Обединеното кралство почти веднага, след като се разбраха датата и мястото на боксовия сблъсък.

По принцип, Андреа изключително рядко е присъствала на мачовете на Кобрата, защото трудно понася гледката. Затова самият факт, че през юни фолк звездата ще пътува до Лондон е достатъчно красноречив за подновената й любов с Кубрат Пулев. Той също загатна за това, като повторно последва фолк певицата в \"Инстаграм\". По време на раздялата им, боксьорът бе спрял да я следва.

9 Коментара

Айтен

преди 4 години

Пак я е съжалил и я е прибрал. Ама такава неуравновесена и депресивна не е за него да си търси здраво, младо и хубаво момиче, а не тая дропла

Коментирай

МЮМЮН

преди 4 години

Той пък щото е много уравновесен и стабилен.

Коментирай

и

преди 4 години

Млада, млада... Колко млада да я търси. За него да не мислите, че времето е спряло? Само жените ли остаряват според вас? И той далеч не е първа младост. А и Теодора със сигурност така или иначе е била по-млада от него.

Коментирай

Явор

преди 4 години

Тя го финансира. Тя му плати кариерата, тя му отвори залата, тя му купи апартамента, тя му плащаше разноските по лагерите в чужбина. Ако не беше Андреа и семейството и, Кубрат никой нямаше да го знае. Поне да и е благодарен.

Коментирай

До Айтен

преди 4 години

Много си зле ма!Страх от Бог нямаш ли ????!Та говориш за млади и здрави!Кучка си ти!Ама завистлива и грозна!150кила да стане Андреа пак няма да си като нея!А всеки миг можеш и по болна да станеш!!!!За каква са мислиш ма!Изобщо не съм фен на Андреа ,но мразя лошите и тъпи хора като тебббб!

Коментирай

Tania

преди 4 години

Вижте дебелата андреа на участие m.off.net.mk/net-roulette/video/bugarski-turbo-folk-ne-veruva-vo-koronavirus

Коментирай

Голямо шоу ще е

преди 4 години

Той Джошуа като я види ще си изкара акъла и ще се разконцентрира за мача хахахаха

Коментирай

Babata

преди 4 години

Baboebat bez gram mozak pak shte bade pebit kato kuche zaradi tazi grozna debela tapa lelka...

Коментирай

Пиги

преди 4 години

Е,нищо ново под слънцето и двамата са с еднакво количество умствен багаж. Той горкия се опита да си намери по читава ама не му се получи и си прибра Пиги.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.