Антония Петрова: Ивайло ме застреля със сините си очи и ми предложи брак още първия месец! Вече си е поръчал няколко деца

03 Юли 2018, 10:59


Преди две седмици Антония Петрова добави с тиренце фамилията Батинкова и стана съпруга на Ивайло Батинков. Двамата успяха да изненадат всички със своята луда сватба, която става факт само три месеца след запознанството им. Може би в най-откровеното си интервю за ШОУ, Антония споделя съкровени факти за връзката им.

-Тони, лудата ти гръцка сватба освен че предизвика всеобща изненада е и своеобразен положителен рестарт за теб. Как се случи толкова бързо, при положение че със съпруга ти Ивайло се познавате едва от З месеца.

-Всъщност изненадата беше и за двама ни (усмихва се). Но инициаторът на всичко това беше Ивайло. И аз чак сега разбирам какъв успех съм постигнала, защото няколко негови приятели, независими един от друг, казаха абсолютно едно и също нещо – „Добре де, ти сериозно ли??!" (смее се). Защото Ивайло е на 39 години, много желан и харесван мъж, който има всичко, и съответно е бил и много апетитна хапка за жените. Много пъти са се опитвали да го вържат -я с брак, я с дете, но никоя не е успяла. И сега се даде за един месец. Още на първия месец ми предложи и брак. Доскоро не осъзнавах всичко това. Нали знаеш, че когато не си се борил за нещо, а ти се дава наготово, не го осъзнаваш веднага, въпреки че може да е много хубаво. Когато не си го изстрадал и преживял с всичките му борби, не го оценяваш толкова. Затова напоследък и около организацията на сватбата, и за всичко друго изобщо си мисля наистина какъв късмет ме сполетя. Даже на няколко пъти му казвах: „Ние май много избързваме, не искаш ли малко да забвим темпото?" -а това са то, знаеш, обикновено мъжете гo казват. А той беше повече от сигурен: „Не, не, напротив, точно това ми харесва най-много". След което ми сподели, че винаги си е представял, че ще му се случи точно така - че ще го сполети изведнъж, ще го удари като гръм и просто ще се случи. И точно така стана, разбираш ли.

-Ако перифразираме поговорката „Рано или късно всеки всеки си намира майстора", може би така е станало и при вас сега?

-Знаеш ли, че с Ивайло даже си имаме шега на тази тема. Виж как улучваш! Все по-често негови приятели му реагират с: „Ей, най-накрая си намери майстора". И наскоро той ми каза с усмивка: „знаеш ли, че вече като се запознавам с някого, трябва просто да кажа: „Приятно ми е, майстор!"

-Помниш ли кое беше първото, което те привлече в него?

-О, да. Сините му очи! Просто ме застреля с поглед. В момента, в който погледите ни се засякоха, всичко за миг се промени, чак не мога да повярвам как се получи. Наистина като по филмите.

-Разкажи ми малко повече эа тази първа среща.

-Бяха ни дублирали резервациите за едно заведение, в което много обичам да ходя. Аз бях с моя приятелка, а той -с негов приятел. Тъй като беше много пълно, ни бяха настанили на едни и същи места и практически цялата вечер бяхме гръб в гръб, един до друг. В един момент с моята приятелка излязохме за малко от заведението, а те си помислили, че съм си тръгнала. Тогава неговият приятел го попитал: ,,Добре, защо не я заговори, като тол-кова много ти хареса?", а Ивайло отвърнал: ,,Ами притесних се, не намерих точния момент, но сега, ако се върне, на тази жена ще й предложа брак!".

-Сериозно?! И какво стана после?

-Да, това са били точните му думи. Впоследствие и приятелят му ми разказа (смее се). Ние се върнахме в заведението, естествено той не ми предложи тогава брак, но ме заговори. И си приказвахме цяла вечер, след което ме изпрати до вкъщи. Това ни беше и първата среща. На следващия ден ме покани на вечеря, а след това заживяхме заедно, колкото и невероятно да ти звучи. Той трябваше да замине за един ден командировка - опита се дори да отложи пътуването си, но нямаше как. В крайна сметка тръгна и като се върна на другия ден, повече не ме пусна да си тръгна.

-Прави впечатление, че досега никога не си отключвала темата за дете. Сега го правиш! А и за двама ви това ще е първо дете!

-Да, наистина е така. Всеки знае в различните си връзки докъде може да стигне със съответния човек. С Ивайло не е така. Правим своето абсолютно ново житейско начало. Даже ще ти издам, че Ивайло си е поръчал няколко деца. Аз му обяснявам да видим първо как ще е с едно и после да коментираме бройката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Cynthia
преди 4 години
0
Честита Нова Година Всеки, името ми е Синтия, искам да споделям добрата новина от живота си, как съм си върнал съпруга, разведена съм със съпруга си от 7 години и страдам сама със сина си исках го обратно, но знам, че може да ми помогне, Миналата седмица видях коментар в интернет от един мъж, който казваше на хората как той е върнал съпруга си с помощта на заклинателя, наричан д-р Огунделе, трябваше да се свържа спешно с молителя. да ми помогне и той ми отговори и ми каза, че ще ми помогне и съпругът ми ще се върне обратно и ще ме обича само за 24 часа. Мислех, че той е за шега, защото вече 7 години не сме виждали и не сме говорили помежду си, защото имам нужда от съпруга си и трябва да му вярвам и го помолих да ми помогне. в продължение на 7 години ми се обадиха в рамките на 24 часа и ме помоли да му простя, след като го заклинаха? Този човек е мощен, нямах друг начин да го оценя, казах му, че ще споделя името му в интернет и по радиостанциите, за да могат хората да търсят неговата помощ,..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 4 години
-1
... толкова сляпо са се вкопчили в илюзиите, които са си изградили за любовта и за един непознат човек срещу тях, да имат успешен брак. Ще видите. Максимум 2 години им давам докато се разведат, но проблемите им ще започнат много по-рано естествено. Иначе наистина прекрасен мъж... Трудно ми е да повярвам, че я е харесал, но и тя изглежда много по-добре откакто е така влюбена. А връзката й с този мъж само доказва как предната е била за пари - не че не беше ясно и тогава. Няма как да ти харесва онзи мъж и същевременно да ти харесва този.. Просто нямат нищо общо като излъчване и типаж.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 4 години
-1
На мен след това участие в На кафе ми стана много по-симпатична, но пак си личи старата Антония в нея - не успя да се сдържи да гледа да се самоизтъква .. колко бил желан мъжа й пък как тя, видиш ли, невероятната и специалната, го била хванала в брак първа... Явно човека не избира и не се е запазил ерген от предпазливост и много разсъдливост, а просто е чакал да му светне лампата на зелено и тогава първата изпречила се пред очите му, която му се е сторила ОК, той я прави своя жена. Всъщност много хора и особено мъже правят точно така, така че колкото и Антония да иска да види в това някакво доказателство отново за това колко е специална и невероятна - не е. И от написаното тук и казаното от нея, разбирам че и двамата са гледали твърде много романтични филми и подхождат супер непрагматично и нереалистично към тези неща и точно след няколко месеца ги гледам как ще се провалят с гръм и трясък и ще гледаме шумен медиен развод. Няма как хора, които толкова сляпо са се вкопчили в илюзиите, които..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сексипутка
преди 4 години
-2
Как бих я чукал тая много е хубава и вулгарна. Да ви седне отгоре да ме язди искам а с тия джуки ако ми засмуче топките ммммммм кефффф
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Васил
преди 4 години
-1
Милост,моля ви!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
whatever
преди 4 години
-2
Гледах я преди няколко дни в На кафе и не мога да си представя как може да излъжеш така нагло в ефир и Гала да я нарече красива.... Нека се омъжва колкото иска пъти, но поне не слагайте нейни снимки по обяд, когато много хора се хранят. Представяте ли как ядеш нещо и изведнъж тази дама ти скача на телефона, ми не страшно е, отблъскващо е, нездравословно е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени