Азис позлати лелите си

2679
30 Януари 2019, 12:24Азис позлати лелите си. Роднините на певеца се радват на огромна популярност, след като изпълнителят ги показа в тв предаване, научи HotArena.


И майката и двете лели на Азис - Гергина, Стефка и Малина,са ясновидки, а дарбите си са наследили от майка си—баба Станка.

Малко врачки могат да се похвалят с такава популярност, но роднините на Азис не са случайни. И трите са си докарали едно малко имане, тъй като нямат точен ценоразпис, а оставят пората да решат кой, колко може да остави. Някои по 20, други по 50, а някои и по повече дават. Таван за приходите няма, а всичко започва с бабата на певеца — Станка.

Желаещите да получат помощ от костинбродската ясновидка са толкова много, че тя в един момент изнемогва. И прехвърля на дъщерите си отговорността да помагат на хората, когато са в беда, пише "България днес".


Това са моите три магьосници. Три орисници. Помня сякаш беше вчера как палеха печката на двора и чакаха луната да се покаже, за да могат да говорят и шептят на техния таен език.
Да опяват водата, в която гасят странни предмети. Така помагаха на страшно много хора”, спомня си още Азис.

Майка му има дарбата да вижда в бъдещето, но и трите сестри могат да развалят магии, да баят срещу уроки и други неща. „Извиваха се опашки от чакащи хора. Трудно си проправях път, докато стигна до входната врата.


И всички се връщат, за да им благодарят, носеха им кутии с шоколадови бонбони”, казва още Азис.


Певецът споделя, че майка му Гергина може и да не е била най-добрият родител, но е роден психолог и е преживяла всичко лошо.


И в затвора лежа, защото е продавала дрехи от Югославия. Дядо ми е можел да й помогне с връзки, но не пожелал, защото искал да забрави за баща ми—не знаел, че вече е била бременна с мен”, споделя още изпълнителят.


По думите му зад строгото лице на леля Малина се крие нежна душа. А другата му леля—Стефка е най-старша. „Гледането не се учи, всичко е отвътре”, казва леля Стефка, докато гледа на карти и помага на други пора да преодолеят мъките си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Силвия
преди 3 месеца
-1
Дали са врачки не знам, но много се съмнявам. Добра идея се е пръкнала в главите им: той е много популярен, а покрай него и те. Добър бизнес ще завъртят. Условието е да се отиде на място, да ти предскажат чудно бъдеще и да си платиш. Май по телефона и чрез Фейсбук няма да се получи - най-добре лична среща. Срещу заплащане. Бих отишла, за да чуя какво ще ми рекат. И пари ще им дам. Държа обаче, ако не познаят, да ми ги върнат петорно. :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени