Бившата жена на Васил Драганов: Той заплаши новия ми приятел! Актьорът: Тя е луда, имам документ за това!

18 Февруари 2023, 12:06


"Досега не съм разказвала за заплахите, които Васил отправяше към моя нов приятел Борислав. Имам ги обаче записани и документирани. Но не желаех да говоря за тях публично, за да не страда психиката на децата ни и неговият имидж. Все пак той е техен баща и аз съм го обичала много", каза за "България Днес" журналистката Андреа Попова, бившата половинка на популярния комик Васил Драганов.

По думите й нейният бивш мъж й е изпращал съобщения в чата със закани по адрес на Борислав, "че ще му носи супичка", защото "за 2000 лева щял да намери някой, който да му счупи гръбнака".

"Моят приятел никога не би си позволил да отговори със същата агресия, въпреки че беше много ядосан, а само по законов път", добавя Андреа.

Тя твърди още, че Драганов удрял по вратата на апартамента, в който живеела с новия си любим, и счупил колата му.

"Бях толкова стресирана, че когато дойдоха полицаите от Пето РПУ, съм объркала входа. Но нашето оплакване стои в техния архив. Досъдебното производство обаче беше прекратено с мотива "поради липса на доказателства", разказва за вестника журналистката.

Показват оригинала на тефтерчето на Васил Левски

В сватбения си ден двамата греят от щастие
В сватбения си ден двамата греят от щастие

Екссъпругата на звездата от "Комиците" сподели и за опасенията си за своето състояние и за здравето на нероденото си дете покрай притесненията от медийните нападки на топактьора. "С Боби очакваме радостното събитие - появата на бебето ни, през юни", довери Андреа.

"Не искам да коментирал повече твърденията на една луда жена! Имам документи за нейното сериозно психическо заболяване. Спирам да говоря повече за тази история!", категоричен е Васил Драганов.

В социалката си той помести снимки от сватбата си с Андреа, а текстът към тях гласи лаконично: "Край".

Междувременно социалните мрежи прегряха от коментари и на хора, които заемат страната на екранния Радко Чеканов, и на защитници на неговата бивша жена.

Актьорът Веселин Плачков и половинката му - певицата Мариана Попова, подкрепиха известния комик във фейсбук.

Веселин Плачков и Мариана Попова
Веселин Плачков и Мариана Попова

"Кураж, Васе! Всичко лошо зад гърба да е!" Артдвойката придружава поста си с емотикон сърце и пожелание "Обич".

Красен Кралев
Красен Кралев

Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев се оказа пък сред най-яростните бранители на Андреа. Кралев дори призова от социалката си Александър Морфов да изхвърли от театъра Васил Драганов заради тормоза над бившата му съпруга. Той спомена още, че "вярвал на всяка дума" на журналистката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
-2
Като е ''луда'' защо си и направил две деца които сега излагаш по медии.Има и документи,че си бил мутра-бияч на отстреляния наркобос Поли Пантев.Нещо да кажеш по въпроса???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мари
преди месец
-5
Кой крив,кой прав те си знаят.Толкова са прости и двамата,такова падение-изобщо не помислиха за децата.А тя егати майката-оставила децата при “насилника”.Много удобно ,и как бързо намерила друг,че и бременна…
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
h
преди месец
-1
Това не е луда жена, а болна. Още преди тя да вземе думата, от неговите разкази стана ясно, че жената е развила някакво заболяване. Но вместо да я подкрепя, като истински съпруг, в думите му се четеше обвинение! Само можем да гадаем какво е отключило това състояние(може да е вродено, може и той да е причината). А той вместо да се задейства, стои и гледа! Мухльо! Истински!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Праско
преди месец
0
Жалки сте и двамата с публичните излияния. Особено чичакът е с ниво махленско!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени