Бившият на Джулката: Никога не съм й изневерявал! За 4 месеца само 2 пъти дойде да види сина си

27 Март 2022, 15:01


Бизнесменът и фитнес експерт Илиян Найденов сключи брак с Мис Силикон Джулиана Гани в края на 2019-а, през 2020-а се роди синът им, а  година и половина по-късно семейното щастие приключи. В момента двамата съпрузи са в процедура на развод, като на 15 март Темида присъди родителските права за малкия Давид на татко му. До решението на съда се стигна след предварително уговорено споразумение.

„Уикенд” се свърза Илиян и го разпита за сагата му с едрогърдата моделка. Пред репортерския ни микрофон той разкри подробно как е успял да се пребори за попечителството на детето и отрече да има нова жена до себе си.

Илиян, на 15 март спечелихте делото за попечителство за 2-годишния ви син Давид. Майка му Джулиана Гани как прие решението на съда?

- Делото прочете, както трябва. Четири месеца след „публичната ни раздяла” Джулиана се съгласи на спогодба и намери своите мотиви. Явно прецени, че е по-добре за нея детето да остане при мен. И двамата отидохме на делото в съда с ясната нагласа и предварително одобреното споразумение, че правата за сина ни Давид ще бъдат мои, че детето ще расте при мен. Джулиана ще може да вижда детето два уикенда в месеца. Голям анализатор съм и не е случайно, че постигнах победа в съда и съм попечител на Давид. Моето мълчание винаги е било много опасно. Безспорен факт е, че спечелих най-важното за мен – получих родителските права. Не беше нужно да се оправдавам и да обяснявам.


Каква издръжка ще получавате за сина ви?

- Не съм изисквал никаква издръжка от Джулиана, но съдът задължава при сключване на споразумение за родителски права да се изисква и изплаща такава. Сумата е много малка, равнява се на една четвърт от минималната работна заплата.


 Ако Джулиана не ви я изплаща редовно, ще си търсите ли правата в съда?

- Не, изобщо нямам такова намерение. За мен е важно през времето, в което детето посещава майка си, да се чувства добре. За да е добре Давид, Джулиана трябва да е емоционално стабилна и да нямаме омраза и пререкания помежду си.


 Какво направихте, за да избегнете пререкания с Джулиана Гани?

- Опитах се нееднократно да се разберем. Адвокатът ми вече едва издържаше на опитите ни за споразумяване. Няколко пъти се събирахме с нея в кантората и обсъждахме, но все не се стигаше до съгласие. Не мога да кажа защо тя не склони по-рано, но впоследствие прие споразумението.


 Кой от двама ви с Джулиана подаде иска за определяне на попечителство?

- Аз чрез адвокатите си. Подал съм и документи за развод. Още веднъж ще идем в съда, за да се разведем по взаимно съгласие. Нямам търпение да се разтрогне бракът ни, а мисля, че и Джулиана. В моя живот най-важното е синът ни Давид.


 След „публичната ви раздяла”, както сам се изразихте, Давид заживя с вас. Майка му виждала ли го е през това време? Получавал ли сте финансова помощ от Джулиана за детето?

- Тя два пъти е виждала Давид, откакто ескалира в медиите нашата раздяла. Никога и по никакъв начин не съм я възпрял да се среща с детето си. Можеше да дойде, когато реши, по всяко време на денонощието. Единственото ми условие към нея беше да вижда сина ни само вкъщи, за да не се нарушава неговата рутина, начина му на живот. Исках да съм спокоен, че няма да се случат разни мелодрами, опити да ми отнемат детето и т.н. Никакви опити за финансово подпомагане на Давид от страна на Джулиана не е имало през тези месеци.


 Джулиана твърдеше, че сте отвел детето в Монтана...

- (Смее се.) Това не е вярно. И в момента сме в София, Давид живее в столицата, откакто е роден. Той продължава да ходи и в частната детска ясла, която посещаваше още преди започването на цялата мелодрама с раздялата ни с Джулиана. През уикендите двамата със сина ми ходим в родната ми Монтана. Там е семейството ми, а имам и бизнес в града. Заявявам категорично, че през четирите месеца никога не съм възпрепятствал Джулиана да вижда детето!


Частните детски ясли са доста скъпи. Трудно ли ви е да плащате таксата?

- Не. Никога не съм парадирал с нищо и съм избягвал да споделям в социалната мрежа лична информация за живота си. Колкото и да съм изглеждал като някакъв палячо покрай целия цирк и публичност, аз съм човек, работещ изключително много. Благодаря на Господ за бизнесите, които имам, и които засега са успешни. Има годишни данъчни декларации, в които може да се провери коя фирма какви доходи има, какви данъци плаща към хазната.


 Дома, в който сте живял с Джулиана, ли обитавате със сина ви в момента?

- Не. Още като се разигра цялата мелодрама с нашата раздяла, реагирах веднага. Двамата с Давид се преместихме на друго място. Живот и здраве, след 2 години ще бъдат готови и двете жилища, които съм закупил за мен и детето.


След като се преместихте с Давид в друго жилище, той пита ли къде е майка му? Плаче ли за нея?

- Не искам да бъда свръхкатегоричен, но още от самото раждане Давид има много силна връзка с мен - може би по мъжки. Пита за майка си и това е разбираемо, а аз му казвам, че в момента тя работи и е много заета. По никакъв начин не се опитвам да създам антипатия у него към нея.


 Джулиана Гани къде живее?

- Нямам представа, а и честно да ви кажа, не ме интересува. Доколкото съм запознат, не е в София.


 Докато живеехте заедно с Джулиана, кой издържаше семейството?

- Винаги, когато съм бил във връзка, съм давал всичко от себе си. Не парадирам с финансово състояние, но смятам, че съм достигнал ниво, в което мога да осигуря хубав живот за любимите си хора. В момента Давид е моето семейство. Джулиана също има свои доходи, независимо какви са, колко са и откъде идват. Не мога да кажа, че докато сме били заедно, аз съм покривал всички разходи, включително и нейните. Основно аз издържах семейството, но не изцяло.


 Бихте ли уточнил с какъв точно бизнес се занимавате?

- Както в живота, така и в бизнеса съм изключителен стратег. От ранна възраст имах голям късмет и се сблъсках с много успешни хора, които ми посочваха пътя и ме учеха години наред. Единият ми бизнес е производство и търговия с билки. Другият са фитнес центрове. Има и още няколко по-дребни неща, които ми носят някакви доходи.


Появи ли се нова жена в живота ви?

- Това доста се дъвче напоследък. След всяко пиене на кафе с жена -  независимо дали е приятелка от детството или дама, с която съм на служебна среща, се пускаше статия, че сме в интимни отношения. Не, няма жена в живота ми!


 В края на миналата година Джулиана Гани ви обвини в изневяра, публикува и ваш скандален чат със студентка...

- Във всички твърдения на Джулиана за нашата раздяла и връзката ни преди това - относно финансовите отношения, няма и 1% истина. Дори мислех да застана пред детектор на лъжата, ако не бяхме стигнали до споразумение с нея за сина ни и съдът не беше отсъдил Давид да остане при мен. Заявявам най-отговорно, че от началото на връзката ми с Джулиана Гани не съм изневерявал, не съм имал интимни отношения с други жени. Не моя изневяра е причината да се разделим.


 А каква е причината?

- Причината възникна много по-отдавна. Постановката на Джулиана беше недообмислена. Явно планът й е бил да излезе, да каже и покаже нещо и да ме остави едва ли не в небрано лозе. Да, ама не! Оказа се, че лозето е обрано, когато публикувах записите - малка част от многобройните доказателствата, които имам. Фактическите причини за нашата раздяла възникнаха много по-рано от публичния цирк на Джулиана. С цел да опазя и да запазя и след раздялата ни Давид при себе си, останах с нея, докато не се обезпеча с доказателства. Видя се, че краят на нашите отношения е дошъл, след като тя измисли публикуването на „скандалният ми чат”, както й от обясненията й срещу мен в медиите.


 Защо не се защитихте тогава?

- Замълчах си, мъж на честта съм. Дадох обещание, че ако детето остане при мен, няма да конкретизирам и казвам, каквото и да било, свързано с нещата от връзката ни с Джулиана, реалните причини за раздялата, кавгите и проблемите, които сме имали. Постигнах си целта и детето е при мен. Нямам намерение да нападам и да влизам по някакъв начин във война с другата страна.


 Да, но чатът със студентката е ваш...

- Много предпазлив човек съм и с добри познати. Имам силно развито шесто чувство и инстинкт за самосъхранение. Когато комуникирам с някого, бързо реагирам. Още докато си пишех с въпросното уж момиче, получих информация, че номерът е на мъж, а не на жена. Знаех, че не си чатя с реален човек. Същият ден се бяха случили и разни други обстоятелства, които ме ядосаха... Вече бях изморен и не исках да бъда повече с Джулиана, беше ми писнало. Осъзнавайки, че съм готов да сложа край на нашите отношения и знаейки къде отива моето съобщение, просто се майтапех.


 Каква все пак е причината за раздялата ви с Джулиана Гани?

- Причината няма да бъде издадена. Държа да запазя тази информация в тайна. Целта ми е детето ми да бъде спокойно и щастливо - само това ме интересува. Проблемите и фактическата раздяла между мен и Джулиана Гани са факт доста преди времето, в което тя им даде публичност.


 А кога усетихте, че отношенията ви с Джулиана са приключили?

- Усетих го рязко през лятото на 2021-ва. Направих опит да разговаряме и бях категоричен, че искам синът ни да остане при мен. Тогава тя каза, че такова нещо нямало как да се случи - съдът винаги давал детето на майката. Това ме накара да се обезпеча по някакъв начин, за да мога да водя битката за Давид.


Явно разполагате с някакви сериозни доказателства... Това ли е причината Джулиана да се съгласи на споразумение?

- Бях подготвен за всичко... В деня на делото ни за попечителство имах подготвени доказателства и свидетели, които чакаха близо до съда. Ако се беше наложило, щяха да се отзоват веднага. Направих всичко необходимо, за да запазя детето при себе си. Това не беше тайна и за отсрещната страна. Отидох на заседанието на съда с най-добри намерения - да се разберем и споразумеем като цивилизовани хора, искащи най-доброто за детето им. Каква е била мотивацията на Джулиана, не мога да кажа.


Ако Давид беше оставен да живее при Джулиана…

- Нямаше да се откажа, докато не постигна целта си - Давид да е при мен. Ако не е с мен, съм в състояние заради него да спя на прага на дома, в който той живее. Смисълът на живота ми е само и единствено синът ми. Детето ми е основен приоритет.


 Кога ще бъде делото ви за развод?

- Не знам. Нямам повод за притеснение относно делото за развод. И двамата с Джулиана нямаме търпение бракът ни да приключи.


Очаквате ли Джулиана Гани да продължи с нападките срещу вас?

- Там нещата са непредвидими и не мога да дам категорична прогноза. Смятам все пак, че няма да има нападки - по ред причини.


Кога видяхте за последен път Джулиана? Приятелят й наблизо ли беше?

- Видяхме се с нея в съда. Присъстваха и адвокатите ни. Приятелят й не беше там. Няколко дни преди делото за попечителство се чухме и дообсъдихме, че отиваме в съда и подписваме споразумението.

 

Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Висулка
преди 3 месеца
-19
Сельо решил да си намери богата жена и бързо осъзна, че не му е там мястото!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм
преди 3 месеца
0
Джулиана е изключително прост човек.Явно и Илиян го е разбрал и си изигра правилно картите.А, тя да мисли преди да се хвали с новия, защото ще има още много нови,а синът й след няколко години ще види всичко в нета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 3 месеца
-3
ох, какъв ми е умничък, предприемчив, работлив с шесто чувство, за всичко подготвен и далновиден....ама се хваща с джулиана гани и дете ѝ прави :))))) ама верно си умничък и истински мъж, нещо друго да си пропуснал за себе си да изтъкнеш? :)))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Илиян
преди 3 месеца
-4
Автор съм на 2 книги, така че се информирайте малко преди да пишете глупости!
hehe
преди 3 месеца
0
браво, самоизтъкна се :) Не знам какви са ти книгите, ама знам колко ви е простотията, дето с бившата ти държите да я покажете на всички.
Илиян
преди 3 месеца
-6
поинтересувай се, купи си и се образовай малко с тях, че имаш нужда!
hehe
преди 3 месеца
0
с кое да се образовам? с книга за майките, на чиято корица е жена, за която сам казваш, че за 4 месеца е видяла сина си само 2 пъти??? ти сериозно ли? това ли е мисията, която имате? :)))) Даваш ли си сметка как изглеждаш....че и претенции имаш да поучаваш...
Илиян
преди 3 месеца
-4
личи си, че гледаш само кориците на книгите!
Hehe
преди 3 месеца
0
На "автори" като теб, които промотират "майки" като гани да, само кориците им гледам :)
абе,
преди 3 месеца
0
Илияне гледай си детето и не ни занимавайте повече с проблемите ви.Факт е,че човек сам каквото си направи,никой друг не може да му го направи.Та и ти така.От всички жени избра парцаляк и ще си носиш последствията.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени