Бившият сървайвър Андрей Едрев: Забраниха ми да виждам децата си, не съм ги отвличал!

08 Декември 2019, 11:02


Колоритният участник в риалити шоуто „Островът на изкушенията” Андрей Едрев води жестока битка с бившата си жена. Двамата се съдят за попечителството на двете им деца. Съдебната сага между двойката, която с години се радваше на хармония и безгрижен живот на екзотичния остров Бали стартира на 2 декември, като Районният съд в столицата внимателно изслужа двете страни, плюс призованите свидетели. Първото заседание завърши в полза на майката, а второто бе насрочено за началото на февруари 2020 г. – факт, който натъжи бащата Андрей Едрев, научи HotArena.

„Много страдам от решението. Издават се заповеди без доказателства за защита, просто на основание на една декларация в свободен текст. Приема се за истина автоматично. Приема се, че в една връзка единствено и само жената може да е обект на насилие. Съдията написа доклад, назначиха се експертизи и следващото заседание е на 5 февруари 2020 г. Нямам право да си виждам децата до тогава”, споделя нараненият мачо пред „Уикенд”.
Андрей бе набеден от екс половинката си Гергана, че се е опитал да отвлече децата им – 4-годишния Александър и 3-годишната Бориса посред бял ден пред заведение на столичния булевард „Витоша” през септември. По щастливо стечение на обстоятелствата „планът” му се провалил.
Едрев подготвил и писмен отговор към магистратите по повод молбата на Гергана, че тя е била жертва на домашно насилие. Той описва, че почти 6 години от живота си прекарал в съжителство на семейни начала с бившата си любима, а в резултат на любовта им се родили Александър Андреев Едрев и Бориса Андрей Едрева.

„Поради многобройните й изневери, живот по нощните клубове и системна употреба на алкохол и забранени вещества подадох молба пред Районен съд – Бургас на 30 септември 2019 г. с искане да получа родителски права над децата. Поведението на ищцата като майка бе недопустимо за мен. Основните грижи за децата полагах аз, доходите на нашето семейство се осигуряваха от моя бизнес на остров Бали, Индонезия, където предоставям вили под наем на български туристи. Първоначално живеехме там и в България, като освен отличните битови условия бях наел и две детегледачки на 24 часово разположение без почивен ден за децата, за да се чувства комфортно жена ми както наричах Гергана. Бяха осигурени за нея и децата кола и шофьор, работници за басейна и годината. Тя не работеше и по цял ден имаше доста свободно време.
В един етап от живота ни тя престана да идва до Бали и се наложи да се разделя с децата за дълъг период от време, въпреки нежеланието ми, но заради нея и фалшивата й заинтересованост и желание да гледа малките се принуждавах.

Всъщност, за децата в такива периоди се грижеше бащата на Гергана Дякова – Велко Сапунджиев в семейната им къща в Панагюрище. Тя е била в София през цялото време и е посещавала децата веднъж на две седмици.

Винаги съм я подкрепял да учи и да се развива, изпълнявах желанията й за това къде иска да живее, колко пари да получава от мен. Аз самият се връщах в България заради желанието й да прекарваме времето си в страната, за да може децата да общуват с баби и дядовци, със своите роднини по бащина и майчина линия...

В един момент Гергана ми заяви, че й се живее, излиза й се по кръчми и дискотеки, иска да има и други връзки. За мен това беше шок. Децата бяха записани в Бургас на детска градина, а Гергана се беше преместила да живее сама в София при поредния си любовник. На няколко пъти установих, че тя има връзки с най-различни мъже. Настоящият й любовник е състоятелен, има нощно заведение-бар. Над заведението има апартамент, където са организират афтърпартита”, пише в писменото си обяснение за станалото Андрей Едрев.

Един ден Гергана и новият й мъж Омуртаг, с когото набързо минала през гражданското отишли в Бургас и взели хлапетата.  Тя обяснила на Андрей, че ще живее в апартамента над заведението на „Витоша” и ще работи като сервитьорка, макар че искала да се занимава с дизайн. След дълги разговори Едрев склонил да подпише споразумение, че майката ще гледа децата при нормални условия. Споразумението се налагало, понеже не искал малките да имат достъп до наркоманска среда и места, където се употребява алкохол. Смятал, че Бориса и Александър трябва да са в Панагюрище, но никой не се съобразил с желанието му.

Той оспорва твърденията на бившата си жена, че на 25 октомври е ударил главата й в стена, че е заплашвал да приключи с нея и децата, ако не се приберат в Бургас. Споразумението с Гергана подписал в Панагюрище във фамилния й дом, където били родителите на Дякова, а Андрей водел брат си Николай. За семейството на Сапунджиева-Дякова носел подарък – сафрид.

Сървайварът оспорва твърдението, че се е опитал да отвлече децата им както и че е искал 2000 лева от молителката. „Оспорвам също, че синът ни Александър Андреев Едрев има логопедичен проблем, поради простата житейска причина, че и двете ни деца живеят в мултиезична среда и говорят на три различни езика – български, английски и индонезийски. За истинността на това твърдение може да се изкаже директорката на детската градина на децата в Бургас г-жа Кралева”, пише Едрев и обяснява, че той има собствен бизнес и е добре познат в обществото, в серия от телевизионни предавания и инициативи в обществена полза.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петя
преди 3 години
-2
Този "БИЗНЕСМЕН" първо да вземе да си плати задължението си от 5000 лева в гр.Ахтопол,тогава да ни занимава с поредния си експериментален съмнителен бизнес,подобен на този като концисионер на плажа в с.Резово....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени