Боби Турбото крие незаконно дете в Холандия! Бившата му Матена сама отглежда хлапето (Подробности)

10 Април 2018, 12:38


Вечно оплакващият се от липса на късмет в любовта актьор Борислав Захариев, който блести в последно време с имитациите си в шоуто „Като две капки вода”, крие пораснало отроче в чужбина, разбра HotArena.

 

 

Таблоид” научи от авери на Боби Турбото, че бившето му гадже Матена отглежда сама в Холандия хлапе в предучилищна възраст, чийто биологичен татко е 37-годишният зевзек.

 

 

Борислав и атрактивната брюнетка се разделиха през лятото на 2011-а година, след като почти бяха стигнали до сватба. В крайна сметка обаче актьорът и Матена не успяха да се разберат дали да продължат съвместния си живот в България или в Холандия, където момичето имаше солидна и добре платена работа. Така дистанционната им връзка се разсъхна. На следващата година обаче, палавницата се прибрала в отпуск в родината и звъннала на Захариев. Макар и с разбито сърце, Турбото се съгласил да се видят. След сълзлива вечеря с много носталгия и взаимни обвинения, двамата приключили рандевуто в леглото.

 

 

Няколко дни по-късно Матена си заминала, а в края на 2012-а родила момче. Макар дамата на твърди, че отрочето е плод на връзката й с художник от Амстердам, близки на Борислав са убедени, че именно той е баща на хлапето.

 

 

Матена никога повече не потърсила Боби Турбото и сама отглежда наследника си, който догодина тръгва на училище. Тези, които са виждали детето обаче, са категорични, че е одрало кожата на актьора. „Същото изпъкнало чело и сплескан нос, дяволитите черни очички. Не ти трябва ДНК-тест, за да видиш, че бащата е Бобката”, убедени са общи другари на бившата двойка.

 

 

Боби, който го играе много ербап на екрана, но в личния си живот е безкрайно свит и скромен, така и не намирал сили да постави ребром въпроса за бащинството пред Матена. Смятал, че няма право да се меси в личния й живот, а ако тя реши, сама ще го потърси.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени