БОМБА! Кремена Халваджиян бременна от Магърдич на 51 г.!

https://hotarena.net/pod-pricel/bomba-kremena-halvadjiian-bremenna-ot-magardich-na-51-g HotArena.net
БОМБА! Кремена Халваджиян бременна от Магърдич на 51 г.!
Стилистката Кремена Халваджиян, съпруга на тв продуцента Магърдич Халваджиян, очаква второто си дете на 51-годишна възраст. Сензационната блага вест все още не е съобщена официално от звездното семейство, но бе потвърдена пред „Уикенд“ от техни близки. Според думите им Кремена носи живот в утробата си вече четвърти месец и ако всичко около бременността й тече по мед и масло, тя ще стане майка за втори път през пролетта.

Полът на бебето все още е пазен в тайна от семейство Халваджиян дори и пред най-близките им хора. Кремена вече има наедряло коремче и по всяка вероятност съвсем скоро ще преустанови работата си като дизайнер в телевизионното шоу „Маскирания певец“, за да се посвети изцяло на бременността си.
Новината за бременността на Кремена Халваджиян идва само дни, след като напористата блондинка и Маги отпразнуваха своята перлена сватба. На 25 октомври се навършиха 30 години от брака им, с названието „перлена сватба“ се напомня за това, че трийсет години, преживени заедно, се нанизват като перли в огърлица.

Очакваното бебе в семейството

на продуцента и стилистката ще е най-големия им подарък за трите десетилетия съвместен живот.
Куриозен факт е, че бременната Кремена Халваджиян има две внучета от единственото си дете Бедрос. 29-годишния Бебо, който работи като оператор в продуцентската компания на родителите си „Глобъл вижън“, е щастливо женен за моделката Алекс Енева, двамата се радват на 5-годишния син Еди и на щерка им Кай, която се роди в края на 2019 г.
Близки до клана Халваджиян споделят, че именно внучетата са подтикнали Кремена към решението да стане майка на 51-годишна възраст. Стилистката обгрижва с много внимание двете си внучета, а след раждането на Кай в края на миналата година, тя взела твърдото решение отново да стане майка. Магърдич също приел присърце идеята да стане баща на почтената 53-годишна възраст.

„Когато Бебо се роди, бяха смутни и гладни времена, а аз и майка му бяхме млади, енергични, дейни и посветени основно на работата си. Сега ще можем да се насладим на радостта от родителството по друг начин“, коментирал пред свои близки Маги идеята за второ късно дете в семейството.

Бременната в 4-и месец Кремена

е обгрижвана като принцеса от съпруга си. За да не се товари с излишно напрежение по задръстените софийски улици, стилистката вече разполага със собствен шофьор и се вози в тузарски „Мерцедес Майбах“. Лъскавото немско возило бе купено от Маги Халваджиян за 450 000 лева тази пролет, но откакто съпругата му е бременна, лимузината е ползвана само от нея.

Кремена и Магърдич Халваджиян имат репутацията на едно от най-ексцентричните и задружни семейства в родния шоубизнес. Оженили се през далечната 1990 г., двамата вдигнаха и църковна сватба през лятото на 2011 г. На церемонията стилистката, която има музикално образование, разбуни духовете, появявайки се в църквата с черен тоалет.
Днес бременната Кремена Халваджиян е ангажирана както с изработката на костюмите в тв шоуто „Маскирания певец“, така и с управляваното от нея заведение на гърба на Народната библиотека „Once upon a time“.

12 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Страхотно, чичото/лелята ще си играят в пясъчника с племениците и Софи ще дойде да им пее на кръщенето за късмет в отношенията.

Коментирай

!

преди 3 години

Ако е вярно, им желая още дълги години да са заедно и да се обичат все така! Със сигурност ще дадат на това дете много повече любов и грижа, отколкото много други мнооого по-млади "майки".

Коментирай

Да ви кажа..

преди 3 години

Има много голяма вероятност детето да е най-малко с хиперактивност. Най-малко. Който е умен , ме разбра.

Коментирай

Слабаков

преди 3 години

Ауууу, как сега ще пушим заедно по 5 кутии на ден?

Коментирай

Галя

преди 3 години

Бе каква бременна на 51, тя по добре да иде да се прегледа да няма някоя миома, на тези години ако ти расте корема не е повод за радост!

Коментирай

??

преди 3 години

Със сигурност са си направили всички генетични изследвания. Детето да се роди живо и здраво!!! Лично мен ме смути факта,че двамата си „играят” с биологичните закони. Да майката на Дева Мария е била на 80 год.когато я е родила,но все пак не може да сме персонажи от Библията!!! Мисля,че егото,страх от старостта са си „казали” думата. Когато имаш повече от всичко/пари,обич,милосърдие,доброта и т.н./ подари ги на нуждаещия се. Толкова добро може да се направи. Ами добре,да си гледат детето и внуците,да трупат пари/ние ги крадът/ и да си живеят в своята самодостатъчност!!!! Не се въллнувам,не ме вълнуват!!!

Коментирай

ами,

преди 3 години

Честито! И Елена Йончева роди на тази възраст без сериозен мъж до себе си,а тези са сплотено семейство от дълги години.

Коментирай

какво казва по въпроса Кремена Халваджиян

преди 3 години

"Ма ся, ако всичко живо ще се занимава с вълнуващата новина, че съм бременна, айде не! Достатъчно често ми дрънчи телефона, за да се занимавам и с тая тъпотия. Но пък навява едни други мисли...Каква журналистика, какво перо, какъв ум.. да се преклониш направо пред родния таблоид! Или пък да го съдиш. Във времена, в които народа се чуди как да се опази и да оцелее физически и психически, само му е до “бременността на 51-годишната Кремена Халваджиян”, потвърдена била все пак от близки на фамилията, ти да видиш! Друга новина не е могла да измисли нечия плоска главица. Пък и то друго по-важно няма в днешни дни, ми даа, всичко си е екстра!?! Дъното! Ама пък е слънчево!

Коментирай

Гериатрична (старческа) бременност

преди 3 години

За съжаление така се води......ама щом се обичат и могат! Само дето ама хич не виждам Кремена как ще СКЪСА с нощният си живот......и спокойствието.....не , НЕ може да е вярно!

Коментирай

Не е невъзможно,

преди 3 години

На тези години само с помощта на ин витро се постига бременност., да не навлизаме в подробности за яйцеклетките и донорите.

Коментирай

Ha Ha

преди 3 години

BABA, pak dete sha rajda? Ujas!

Коментирай

Da

преди 3 години

ako e viarno tova, sas sigurnost sa si napravili vsichki izsledvania, zashtoto imat mnoogo pari. a na niakoi kato ne mu puka, da ne gi komentira i nai veche DA NE CHETE NOVINI ZA TIAH. kakto i da e, ako iskat dete, TIAHNA SI RABOTA, neka da si go rajdat, a nie da ne im se barkame, da si gledame v nashta chinia.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.